facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldtapas Het Verlangen-Wijchen

Wereldtapas Het Verlangen-Wijchen

Info

Laat u verrassen door Wereldtapas het Verlangen in wijchen. Check onze site www.verlangenwijchen.nl Reserveren? bel 024-6417384 of mail naar [email protected] Kasteellaan 41A - 6602 DC Wijchen. Dinsdag t/m Zondag geopend vanaf 17:00!

Geschiedenis

Al sinds lange tijd worden in Spanje bij een drankje tapas geserveerd. In eerste instantie omdat de mensen dorst kregen van de tapas en dus meer gingen drinken, maar vooral ook omdat het gewoon een lekkere smaakmaker is bij een glas wijn, bier of sherry.

Tapas zijn kleine, pittig gekruide hapjes van vis, vlees, groenten of minisalades. Het schoteltje met lekkers -de tapa- werd als een dekseltje op het glas gezet, zodat vliegen en stof geen kans kregen om in het drankje terecht te komen, ‘tapar’ betekent namelijk afdekken. Maar misschien is de tapascultuur wel ontstaan door de invloed van de Moren. Ook in de Noord-Afrikaanse keuken kennen we immers een combinatie van kleine hapjes die we delen en samen eten: de mezze.

In de loop der eeuwen zijn de tapas uitgegroeid tot een manier van leven. Veel Spanjaarden gaan ’s avonds een tapasbar in om met elkaar bij te praten onder het genot van een glas sherry en een of meerdere tapas.

Inmiddels zijn er ontelbaar veel soorten tapas en heeft iedere tapasbar of -restaurant zijn eigen specialiteiten. De tapas zijn allang niet meer bedoeld voor het afvangen van de vliegen maar dienen als een onderdeel van het sociale leven in Spanje. Ze worden op een schoteltje of een klein bordje geserveerd, waar men gezamenlijk van eet. Samen met brood en andere ingrediënten kunnen tapas echter ook een complete avondmaaltijd zijn.

Het Verlangen is een uniek ingericht tapasrestaurant, in het centrum van Wijchen, met een ruime parkeergelegenheid.



"Wereldse tapas om samen te delen"

"Wereldse tapas om samen te delen"
Adres: Kasteellaan 41a, 6602 DC Wijchen
Telefoonnummer: 024 64 17384
Stad: Wijchen
Route: Kasteellaan 41a
Postcode: 6602 DC



op zoek naar gerelateerd: Shared Dining Wijchen, Tapas afhalen Wijchen, 3 gangen menu Wijchen, Horeca Wijchen, Restaurant Spoorstraat Wijchen, Restaurant markt Wijchen, Restaurant Wijchen kasteellaan, Restaurant Wijchen maandag open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Broertje Wijchen Het Broertje Wijchen 449 meter Vriendelijk personeel, goede service. Eten was lekker van smaak en goede porties. Kom...
Spontaan Foodbar Spontaan Foodbar 2 km Weinig uitstraling aan de buitenkant ! Komt denk ook doordat er meerdere bedrijven in...
Recensies
Gezellige plek om te eten. Opzich genoeg keuze op de kaart maar ook niet denderend veel. De porties tapas zijn vrij groot. De service is oké ; De nagerechtjes zijn erg lekker En mooi opgemaakt.
Erg lekker gegeten bij 't verlangen! De onbeperkte optie is het meer dan waard, met ruime keuze en alles is even lekker. helaas ging er iets mis in de keuken waardoor wij erg lang moesten wachten op een ronde, maar dit werdt netjes gecommuniceerd en 1 rondje drankjes kregen wij van huis. Top opgelost dus! Ze besteden veel aandacht aan het eten, met mooie presentatie, en veel verse ingredienten. Zo was volgens mij de kroepoek vers gebakken en ook de uienringen in eigen keuken gemaakt. Dit alles gecombineerd met heel vriendelijke en behulpzame bediening maakte de ervaring makkelijk 5 sterren waard!
Heerlijk gegeten! Bediening is erg vriendelijk. De gerechten zijn wat groter als in de meeste tapas restaurants die ik gewend was, maar omdat het wat langer duurde voor de rondes opgediend werden merk je dat verschil niet erg, behalve dat je wellicht wat minder verschillende gerechten op kan. Het enige nadeel was dat het wel erg warm was in het restaurant.
Lekker eten, gezellige sfeer, relaxte en ongedwongen. Je krijgt ruimte en tijd om gezellig te kletsen, je wordt niet de deur uitgekeken.
Echt enorm lekker gegeten hier! Wij vonden de tapas hier lekkerder dan bij La Cubanita en Het Zusje. Alles smaakte vers en was goed op smaak gebracht. Erg vriendelijke gastvrouw ook. Wist alles goed uit te leggen en kwam netjes vragen of alles naar wens was en of we nog wat wilden drinken als de glazen leeg waren. Aanraders; de tortillachips met creme fraiche, het buideltje van bladerdeeg, de biefstuk puntjes, de Chinese tomatensoep en de spareribs! Vind spareribs normaal niet zo bijzonder en lekker maar hier; mjummmie ! Complimenten voor de chef! Komen hier graag nog eens terug.
Vanavond onze vriendinnendag gevierd, eerst lekker naar de sauna later heerlijk dichtbij huis gegeten bij Het Verlangen in Wijchen. Heerlijke diverse tapas met liefde klaar gemaakt dat proef je De porties die gegeven werden waren voor mij veels te groot. Dit werd netjes opgelost door kleinere porties te maken. Echt heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening. Kom zelf eens kijken 't is echt heerlijk groetjes Monique en ik Miranda. We gaan nog even verder genieten mmmmm.. Volgende keer mogen de mannen ook gezellig mee.
Wat een slechte tent is dit geworden zeg, ooit was dit mijn favoriete tent maar nu mijn minst favoriete. Eerste 2 keer zeer lekker gegeten en ruime aanbod. 3e keer dat we gingen merkte we al dat er al een hoop gerechten weg gehaald waren. Daarnaast zat je met 4 man gemiddeld 45 minuten te wachten tussen 2 gerechten door met een piek van 75 minuten. Dan zijn we recentelijk terug gekomen. Het was die keer daarvoor zeer druk en we dachten dat dat wel de reden zou zijn voor de lange tussen tijden. Er waren dit keer 4 tafels bezet exclusief onze. Weer merkte we dat de kaart kleiner was geworden. Maar toen kwam het, weer gemiddeld 45 minuten wachten op ons eten, en dat met 5 tafels! Toen we vroegen of ons eten ooit nog zou komen kregen we als antwoord dat de nog helemaal niet zo lang aan het wachten waren en deze tijd heel normaal was zat inmiddels al 50 minuten te wachten op 2 schaaltjes tapas en dat we gewoon even geduld moesten hebben. We hebben uiteindelijk 4 hangen op terwijl er et makkelijk 6 op hadden gekunt maar mochten niet meer want de keuken ging sluiten. Onbeperkt tapas mijn reet. Ik kan het natuurlijk niks bewijzen maar het zou me niks verbazen als ze gewoon de opdracht hebben om een half uur te wachten met het klaarmaken van het eten terwijl het makkelijk klaargemaakt kan worden. Je wordt gewoon opgelicht hier met hun "onbeperkt" tapas. Ik raad aan om er nog is over na te denken of jij iemand bent die wel wat kan eten want als je je vol wilt eten is dit zeker niet de tent voor jou!
Kerstavond met familie kerstdiner gehad. Het was geen lekker kerstdiner. Het eten was smakeloos en er was zeker geen kerstsfeer jammer. Waterig eten zonder smaak en erg taai vlees. Normaal eten we alles op en blijven wij lekker na tafelen maar dat is niet gelukt met Kerstavond. Het is hier veel beter geweest.
Het eten is lekker maar als je het all you can eat neemt Dan moet je heel lang per ronden moet je 1 uur wachten en dat met tapas. En als je vraagt of het sneller man Dan zeggen ze:' ja ik zal het zeggen tegen de keuken.' maar je ziet ze gewoon wachten en op de tijd letten. Dus het eten is lekker maar ik zou er niet heen gaan als je all you can eat neemt.
Zeer slecht gegeten hier. Er werd ook weinig met onze klachten gedaan. Geen excuus niks wat erg jammer was en toen ik er bij het afrekenen iets van zei kreeg ik een slap verhaal. Wat was er dan zo slecht? Tot touw gebakken vis, waterige kip, gebakken rijst wat gewoon pap was, kaaskroketjes nog bevroren van binnen. Echt zeer slechte zaak. Wij waren hier voor de 2de keer maar nooit meer. Jammer want de eerste keer was zo goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid