facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldrestaurant Amber

Wereldrestaurant Amber

Info

Ervaar zelf de lekkerste gerechten van over de hele wereld! Onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag of à la carte.

Geschiedenis

In Wereldrestaurant Amber nodigen we u uit om diverse gerechten uit onze wereldkeuken te proberen. Onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Er is voor ieder wat wils, ideaal voor gezinnen of groepen. Van voorgerecht tot dessert; iedereen kiest zelf!

Dinsdag t/m donderdag:
À la carte (geen tijdslimiet) € 26,80 p.p., exclusief drank.

Vrijdag t/m zondag:
All-in dining tot 2 uur € 29,80 p.p.
All-in dining tot 2,5 uur € 32,80 p.p.
All-in dining tot 3 uur € 34,80 p.p.
All-in dining tot 3,5 uur € 37,80 p.p.
All-in dining tot 4 uur € 39,80 p.p.



"In Wereldrestaurant Amber nodigen we u uit om diverse gerechten uit onze wereldkeuken te proberen. Onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Er is voor ieder wat wils, ideaal voor gezinnen of groepen.Op dinsdag t/m donderdag eet u à la carte en vrijdag t/m zondag all-in."
Adres: Scharlo 2, 5165 NG Waspik
Telefoonnummer: +31416534202
Stad: Waspik
Route: Scharlo 2
Postcode: 5165 NG



op zoek naar gerelateerd: recensies amber, waspik, Onbeperkt eten en drinken restaurant, Onbeperkt eten restaurant, Onbeperkt eten zonder tijdslimiet, Restaurant Waspik, Onbeperkt eten in de buurt, Amber Waspik menu, Wereldrestaurant Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchroom-Binnenhof Lunchroom-Binnenhof 647 meter 8 mei opent Lunchroom 't Binnenhof haar deuren.Met de vertrouwde koffie en zelfgemaak...
Hieriest Hieriest 695 meter Leuk terras en voor groepen een apart buiten terras. Ook hier te weinig personeel waa...
Recensies
Wereldrestaurant Amber, gelegen tussen de snelweg A59 en jachthaven van Waspik. De eerste indruk is zeer goed. Na de uitleg over het a la carte eten in 6 gangen, met de vrijheid om vrijblijvend te kunnen pakken van de sushi- en saladebar starten we ons diner. We eten van 18.00u tot 21.30u onze buik meer dan vol, 5 gangen en nipt een 6e, een serieus toetje en lekker. Alles vers bereid en boven verwachting goed, eerder uitstekend. Er ontbreekt wel een muziekje en het toilet is niet op de begane grond. Ik heb meer dan genoeg gegeten en zelden zo smaakvol.
Een aangename verrassing om hier te dineren want het eten smaakte heel goed.Voor mij de echte authentieke Chinese smaken en het restaurant is mooi ingericht.Een mooi lopend buffet met veel keuze maar geen wok. Kom zeker nog een X terug.Eten: 4/5
Wij hebben vanavond met 10 personen bij Amber gegeten. Dit was dik in orde! Amber is een buffet restaurant met best veel verschillende gerechten, welke continu worden vervangen/ aangevuld. Het eten blijft vers en warm. Drinken is er voldoende aanwezig in flesjes frisdranken, verse jus d oranje, koffie en thee. Bier en wijn. Complimenten voor het personeel, tafels worden snel afgeruimd en ze zijn erg vriendelijk. Hard werkende mensen. Wij zijn enorm goed te spreken of Amber. Ook over het afhalen.
Super lekker gegeten. 2 kleine min puntjes. -1. De speelzolder was niet ingedeeld voor "kleine" kinderen. -2. De chocolade fontein was defect. Het apparaat zou ik dan persoonlijk weg halen en niet met de opgedroogde chocolade erin laten staan. €35,80 voor 2 uur onbeperkt eten en drinken.
Zeer schoon en sfeervol restaurant. Lekker gegeten. Veel keus. Lieve medewerkers.
Super sfeervol en prachtig interieur. Personeel is zeer vriendelijk en beleefd. Heerlijk gegeten, de gerechten komen best snel op tafel en er is ruime keuze. Zeker een aanrader. 2 kleine dingetjes; bij het buffet stond alleen bij het ijs wat het was bij de sushi en saladebar helaas niet. En er stond geen muziek aan, we waren met 7 personen en ik merkte dat we daardoor echt zacht tegen elkaar gingen praten en de tafels om ons heen ook. Desondanks vind ik het nog steeds 5 sterren waard zeker een aanrader!
Vanavond a la carte gegeten naar mijns inzien slaan ze de plank hier volledig mis.! 18 personen binnen en vervolgens 40 minuten moeten wachten op ons eerste gerechtje uiteindelijk de eerste bestelling op tafel en nog niet compleet.! Aan het enthousiasme van de gastheer heeft het zeker niet gelegen de woorden die hij veelvuldig sprak waren dan ook Lustig aan geen haast.!!! Haast hadden we ook zeker niet maar als je je af gaat vragen om ff naar de mac te gaan voor een big mac dan klopt het niet helemaal.!!!
Een poging gedaan om met een verjaardag te eten met iemand die in rolstoel zit. In het begin noemde ik de persoon die ik de rolstoel zit niet op, toen kregen we wel een plaats ter beschikking gesteld via de telefoon. Maar tot mijn grote verbazing was het ineens niet meer mogelijk een plek te krijgen, wanneer ik vertelde dat iemand met een rolstoel aan tafel zou aanschuiven. Daarnaast niet rolstoel toegankelijk als het gaat om wc’s. Ik had het liever niet willen zeggen, maar hier is sprake van discriminatie tegen rolstoelafhankelijke mensen. Hier gaan we dus nooit meer een poging doen om te eten, en daarmee ook suggestie voor anderen om dit ook niet te doen. Rolstoeltoegankelijkheid: Niet toegankelijk ook niet met simpele wc’s en sprake van discriminatie tegen mensen in rolstoel
Wait-Wait hebben we een 6e star? Ik was uitgenodigd om hier te komen wat 1,5 uur duurde. Wel het is echt de moeite waard om hiernaartoe te rijden. We zijn al naar verschillende zogeheten " wereld restaurant" . Maar Amber..is echt top . kwaliteit na kwaliteit. sushi is verschillende vormen en heerlijkheid. Eten is goed gemarineerd, en niet alleen met peper en zout of alleen knoflook. Yes we hebben genoten en ik denk mijn maagdarm kanaal ook, en einde van de dag een verlossende schot van endel darm.Houden zo Aber. Super!!! Vegetarische menuopties: genoeg. Kindvriendelijkheid: yes- extra verdieping voor kids om te spelen. Parkeren: grote parkeerplaats, voor en achter. Rolstoeltoegankelijkheid: schuifdeur.
Avondje uit eten voor 37 euro inclusief drankjes! Ossenhaas, sushi, gebakken tongetjes, gehaktballen..... voor elke smaak is er wel iets. En een uitgebreid dessertbuffet waarmee de laatste gaatjes gevuld kunnen worden. Houd wel erg in de tijd! Voor dit bedrag van 37 euro kun je 2 uur gebruik maken van het buffet en de tijd waarop je aan tafel gaat zitten wordt genoteerd. Zit je langer dan moet daar voor betaald worden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid