facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldpaviljoen Steyl

Wereldpaviljoen Steyl
Adres: Sint Michaëlstraat 6A, 5935 BL Steyl, Nederland
Telefoonnummer: 06 42983647
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Steyl
Route: Sint Michaëlstraat
Huisnummer: 6A
Postcode: 5935 BL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00–17:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: Gesloten
zondag: 13:00–17:00

Recensies
Was erg leerzaam, met groep 6 geweest.
Hele leuke ervaring geweest. Alles staat in het belang van het kind. En die hebben genoten.
Hier geweest via social deal.nErg leuk uitje voor kinderen.nErg leerzaam en wat een vriendelijke vrijwilligers daar.nComplimentjes voor hun.
Twee keer geweest en is te leuk en interessant voor die twee middagen die ze open zijn in de week is een beetje erg weinig en hopelijk gaan ze meer open feestdagen niet mee geteld.nErg leuk al die activiteiten die ze organisatieren en gezellige aardig personeel en vrijwilligers.nBlijft leuk te kort voor die middag veel te zien , twee keer geweest en nog steeds niet alles gezien en gedaan.nBlijft voor herhaling vatbaar.
Zeer interessant en educatief. Leuk voor kinderen en volwassenen. Veel activiteiten om aan deel te nemen. Op reis gaan naar Nicaragua en Ghana. Absoluut een aanrader om naar het Wereldpaviljoen te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid