facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldpaviljoen Steyl

Wereldpaviljoen Steyl

Info

In het Wereldpaviljoen wordt je als bezoeker meegenomen naar Nicaragua en beleef je het land, de mensen en de cultuur. Dus kom en ervaar het zelf!

Geschiedenis

In het Wereldpaviljoen wordt je als bezoeker meegenomen naar Nicaragua en beleef je het land, de mensen en de cultuur. Dus kom en ervaar het zelf!



"Het bezoek aan het Wereldpaviljoen in Steyl gemeente Venlo is een geweldig, belevingsvol en educatief uitje.Een cultuurduik in Noord-Limburg! Het is een attractie voor scholen, gezinnen en organisaties waar je kennis maakt met een andere cultuur in een decor van Nicaragua en Ghana. In Ghana is een bijzondere VR-experience. Je maakt een busrit door het land en beleeft via de VR-brillen het leven in Ghana.Het beleven van een andere cultuur via interactieve games, rollenspellen, workshops en vooral door het zelf te ervaren. Enthousiaste vrijwilligers tekenen voor een geweldige sfeer en begeleiding.Het Wereldpaviljoen is iedere zondag- en woensdagmiddag geopend van 13:00-17:00 uur."
Adres: Sint Michaëlstraat 6a, 5935 BL Steyl, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0773745973
Stad: Steyl
Route: Sint Michaëlstraat 6a
Postcode: 5935 BL



op zoek naar gerelateerd: Kinderfeestje Steyl, Missiemuseum Steyl, Grotten Steyl, Missieklooster Steyl
Recensies
Hier geweest via social deal. Erg leuk uitje voor kinderen. Erg leerzaam en wat een vriendelijke vrijwilligers daar. Complimentjes voor hun.
Geweldig! Fantastische ervaring voor kinderen! Maar ook als je er zonder kinderen komt is het leuk! Met een vliegtuig "vliegen" ze naar een andere wereld en maken zo kennis met het leven in Latijns-Amerika en Afrika. En ook aan geïnteresseerde volwassenen leggen de zeer bevlogen vrijwilligers enthousiast en uitgebreid uit hoe het er hier aan toe gaat. Als ik niet aan de andere kant van het land zou wonen, zou ik hier zeker vrijwilliger willen worden! De vrijwilligers vertellen er met zoveel toewijding en enthousiasme over! Una experiencia única!
Heel interessant en leerzaam. Goed om het eens gehoord te hebben. Leuke belevenis, vooral in het vliegtuig, niet echt handig voor mij als rolstoelgebruiker, maar dat is toch gelukt. Voor de kinderen is het ook heel erg leuk en vooral leerzaam om iets van de cultuur uit deze landen mee te maken. Goed werk!!
Twee keer geweest en is te leuk en interessant voor die twee middagen die ze open zijn in de week is een beetje erg weinig en hopelijk gaan ze meer open feestdagen niet mee geteld. Erg leuk al die activiteiten die ze organisatieren en gezellige aardig personeel en vrijwilligers. Blijft leuk te kort voor die middag veel te zien , twee keer geweest en nog steeds niet alles gezien en gedaan. Blijft voor herhaling vatbaar.
Erg interessant ook voor volwassenen. Interessante verhalen over Nicaragua en Ghana en mooie belevenis met VR brillen.Bezocht opWeekendWachttijd1 u+Reservering aanbevolenNee
Prachtig interactief "museum" echt heel leuk gedaani
Heel leuk! Ik had er nog nooit van gehoord maar mijn 4 kinderen vonden het geweldig! Een hele middag met veel plezier vertoeft!
Vandaag kinderfeestje van onze dochter hier gevierd, een TOP feestje gehad! Alle kinderen hebben genoten van de vele activiteiten en zijn met een tasje vol zelfgemaakte spullen naar huis gegaan :-D!
Zeer interessant en educatief. Leuk voor kinderen en volwassenen. Veel activiteiten om aan deel te nemen. Op reis gaan naar Nicaragua en Ghana. Absoluut een aanrader om naar het Wereldpaviljoen te gaan.
Heel leuk met kinderen in de basisschoolleeftijd, en wat een enthousiaste vrijwilligers! We hebben ons er de hele middag vermaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid