facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldhavendagen

Wereldhavendagen
Adres: Boompjeskade , Rotterdam 3011 XE, NL
Telefoonnummer: 010 252 4949
Stad: Rotterdam
Route: Boompjeskade
Postcode: 3011 XE



op zoek naar gerelateerd: ticketshop wereldhavendagen, wereldhavendagen rondvaart, wereldhavendagen 2018 programma, wereldhavendagen 2017 foto’s, wereldhavendagen rotterdam 2018, wereldhavendagen 2019, wereldhavendagen minicruise, wereldhavendagen 2017 vuurwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Re:Rotterdam Re:Rotterdam 504 meter
24 Uur Cultuur 24 Uur Cultuur 801 meter
Azie Aan De Maas Azie Aan De Maas 847 meter
Rooftop-festival Rooftop-festival 899 meter
Swan Market Swan Market 951 meter
LP2 LP2 975 meter Hele leuke tentoonstelling van de fabeltjeskrant
Rue de Crepes Rue de Crepes 981 meter
Architectuurfestival Zig Zag City Architectuurfestival Zig Zag City 1 km Wat een fantastisch museum.
Recensies
De Wereldhavendagen zijn geweest van 2-4 september 2022. De Wereldhavendagen 2022 viert dit jubileum in drievoud: niet alleen is het de 45e editie van het evenement zelf, ook het Havenbedrijf Rotterdam bestaat negentig jaar en de Nieuwe Waterweg viert zijn 150e verjaardag. Hier in het verleden erg van genoten. De Havendagen in Rotterdam. Op allerlei plekken in en om het havengebied was veel te doen en te zien. Zoals een ritje in de oude trein, of een stukje varen door dit grote Rotterdamse havengebied. Ook was er nog een tentoonstelling in een van de havengebouwen. Verder veel vertier met demonstraties van schepen en helikopters. Ik was er wel met iemand die er goed de weg wist te vinden.
Fantastisch evenement. Zeker de demonstraties in de buurt van de Erasmusbrug zijn de moeite waard. Is dan ook een pracht locatie. Alleen beetje jammer dat het gewone verkeer ook doorgaat en het soms wat chaotisch oogt. Maar dat doet zeker niet af aan het prachtige gebeuren. Topevenement passend bij het hippe Rotterdam.
Deze verwijzing is niet correct, in dit gebouw zitten tientallen bedrijven.
Altijd leuk, informatief, en gezellig spektakel. Voor elke leeftijd. De moeite waard.
De wereld Havendagen in Rotterdam is een leuk uitje. Er is veel te beleven. Veel van het materieel die wordt ingezet is heel groot en indrukwekkend. Volgend jaar is de kans groot dat wij weer terug komen.
Dag 1 was fijn. Niet te druk. Mooie demonstraties en zeer vriendelijke mensen overal.
overal geld uit slaan bah! de havendagen van een antal jaren geleden bij de maastunnel klimwand etc was veel leuker! toen was het gewoon GRATIS kijken kijken en niet kopen! :p nu aleen maar lekker cashen dit 5.50 p.p of hoger : Nee erg teleurstellend! wel een aanrader is na afloop naar de ballentent te gaan!
Ook even een trip naar het ecr gemaakt, prachtige natuur in het havengebied.
Prachtig evenement met wederom weer veel activiteiten!
Ik kom hier al een aantal jaar achter elkaar, wat mij trekt is het enthousiasme waardoor je je overal welkom voelt. De afmetingen van de spullen zijn onvoorstelbaar en dat blijft fascinerend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid