facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werelddansfestival Schagen

Werelddansfestival Schagen

Info

De Wereld danst in Schagen.

Het Werelddansfestival Schagen viert deze zomer een week lang de rijke dans en cultuur van de hele wereld. Wij zijn van 7 t/m 14 juli 2019 het podium voor dans en cultureel erfgoed van 5 internationale dansgroepen.



"De Spartahal in Schagen biedt volop ruimte om actief te zijn. De zaal heeft afmetingen van maximaal 45 x 30 x 7 meter en is in twee halve zalen in te delen. Er zijn 8 kleedkamers; hiervan zijn er 3 geschikt voor mensen met een functiebeperking. Ook zijn er 4 scheidsrechterkleedkamers.De blauwe kunststof vloer is belijnd voor zaalvoetbal, volley- en minihandbal. Publiek kan plaatsnemen op de tribune, die ook in te klappen is. Er zijn diverse gymtoestellen aanwezig: kasten, trampolines, matten en bokken. Ook zijn er tafeltennistafels, doelen voor handbal en zaalvoetbal en vele kleine attributen voor sport en spel beschikbaar.In het pand zijn 2 invalideliften aanwezig. Ook is er een kegelclub met 4 banen."
Adres: zuiderweg 2a, Schagen
Stad: Schagen
Route: zuiderweg 2a


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hitjes Hitjes 2 km Lekker gaan op de heerlijkste hitjes. Hitjes van toen en nu, hete R&B, hiphopclassics...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid