facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldbakker Wijnand

Wereldbakker Wijnand
Adres: Huenderstraat 2, 7245 BJ Laren, Nederland
Telefoonnummer: 0573 401 339
Staat: Gelderland
District: Lochem
Stad: Laren
Route: Huenderstraat
Huisnummer: 2
Postcode: 7245 BJ


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: 07:30–16:30
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een genot en gevaarlijk... om hier te komen. Fijne vriendelijk medewerkers die de tijd voor je nemen. Blijf hier vooral zo mee doorgaan, want het maakt jullie bedrijf nog mooier.nHeerlijke diverse lekkernijen meegenomen. Hartelijk dank, ik ga hier vaker voor omrijden!
Een weekje vakantie in Harfsen en minimaal vijf bezoeken aan deze fantastische bakkerij. Wat een hartelijke mensen en ieder product hebben wij als een feest ervaren. Gebakjes zijn als schilderijtjes en bij de bonbons moet je ervoor waken dat je niet te gretig wordt en in je vingers bijt.nnOnze vakantie in Harfsen is ten einde maar onze diepvries ligt gevuld met actieve herinneringen.nnOh ja, ik heb wel van één ding spijt.... Onze vriezer had nu gevuld moeten zijn met die geweldige appelgebakjes. Dat is een hard leermoment geweest.
Even pauze op een mooie augustus dag bij Wereldbakker Wijnand. Heerlijke broodjes genuttigd met echt goede koffie erbij. Die werd gebracht vòòr bij het zitje. Drukke onderneming. Behulpzame en vriendelijke medewerksters. Het lijkt wel vakantie nnAlbert staat er ook nog steeds fris en fruitig bij!
Echt een bakker om een stukje voor om te rijden. Als je het Pieterpad loopt hebben ze zelfs speciale lekkernijen voor je. Naast brood ook super lekkere chocolade te koop.
Inspirerend verhaal van wereld Bakker Wijnand. Mooi meer te horen over innovatie in broodbakken en gebruik lokale grondstoffen. Respect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid