facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereld Laminaat & Meubelen

Wereld Laminaat & Meubelen

Info

Met 10 jaar ervaring is Wereld Laminaat & Meubelen dé specialist in meubels, slaapkamers, woonkamers, bankstellen en vloerdecoratie/laminaten.



"MEUBELEN EN LAMINAAT IN ARNHEMBent u op zoek naar laminaat in Arnhem van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Wereldlaminaat aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruime showroom met een oppervlakte van 4500m2. Hier treft u meer dan 8000 verschillende artikelen aan die wij u kunnen aanbieden. Denk hierbij niet alleen aan Laminaat in Arnhem, maar ook aan meubels en slaapkamer meubels, vloerbedekkingen, rolgordijnen en hier komen geregeld nieuwe interieur benodigdheden bij. Kortom, u kunt bij ons terecht voor uw complete inrichting."
Adres: Dr. C. Lelyweg 17, 6827 BH Arnhem
Telefoonnummer: 026 379 4098
Stad: Arnhem
Route: Dr. C. Lelyweg 17
Postcode: 6827 BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cheap Floors & Interiors Cheap Floors & Interiors 614 meter Vloeren en design meubels tot wel 50% korting!
V L O E R & D E S I G N V L O E R & D E S I G N 2 km VLOER & DESIGN is geen standaard vloerenbedrijf maar gaat net even verder in het meed...
PVC met Sfeerenzo PVC met Sfeerenzo 6 km Duurzame, milieuvriendelijke en hoogwaardige PVC VLOEREN: DE SFEERVOLLE BASIS VAN ELK...
VDA Stofferingen VDA Stofferingen 6 km Welkom bij VDA stoffering. Ik ben sinds 1987 actief als stoffeerder en verzorg het le...
Recensies
Gisteren nieuwe vloerbedekking laten leggen en ontzettend tevreden! Vriendelijke vakmensen, overleg goed mogelijk al met al TOP! Zeker een aanraden, twijfel niet.
Super leuke winkel en echt een aanrader om even te kijken. Meubels etc qua prijs wat duurder, maar als je iets moois en apparts zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres.
Mooie grote winkel met heel veel vloeren, kleden, raambekleding en alles voor de inrichting van je huis. Zelf heb ik een droogloopmat en een vloerkleed gekocht.
Deze mensen verstaan zeker hun vak. Klantvriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Trap en bovenverdieping hebben ze zeer vakkundig gelegd. Prachtige verduisterd rolgordijnen. Deze hebben ze ook vakkundig opgehangen voor mij. En prachtig bed gekocht met top matras. Super kwaliteit! Zeker aanrader
Heel veel voor weinig .. top winkel
Veel keuze in laminaat en goede prijzen. Online was het laminaat duurder dan in deze winkel. Goede service, echte aanrader!
Supergoed geholpen. Verstand van zaken. Komen afspraken goed na. Vriendelijke vloerleggers. Tussen bestellen en leggen zat nog geen week. Binnen een dag klaar! We hebben de laminaatvloer laten leggen voor de hele onderverdieping 45m2 mét inloopmatten voordeur/achterdeur, plintjes en aluminiumeindstrips voor nog geen €1000,- Betrouwbaar personeel. Ben blij dat ik het hier heb laten doen.
Prima woonwinkel, ruim assortiment , we hebben er al verschillende dingen gehaald, vandaag laminaat. Goede kwaliteit , we zijn goed geholpen en van informatie voorzien.
Erg mooie meubels etc etc..vriendelijke medewerkers.
Wij hebben onze nieuwe laminaat bij deze winkel gekocht. We zijn erg tevreden en de vakmannen hebben hun werk meer dan uitstekend gedaan. De prijs en kwaliteitverhouding is erg goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid