facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Were Home

Were Home

Info

Webwinkel in brocante, landelijke stoere en industriële sfeer

Geschiedenis

Wij hebben alles op de boerderij om uw huis gezellig te maken. Te bestellen via onze webshop en ook af te halen bij ons op de boerderij. Lukt het u niet uw huis gezellig te krijgen dan kunt u onze interieurstyliste om advies vragen. Ook om uw huis sneller te verkopen is tegenwoordig een verkoopstyling van uw huis een pre.

Onze taak

Om van huis thuis te maken....

Producten

Brocante en stoere kasten, stoelen, banken, klepbanken, brocante tafels, grenen meubels in de krijtverf, woondecoratie, woonaccessoires.



"Langskomen op afspraak, dat kan 7 dagen in de week ook savonds."
Adres: Schelpenbolweg 19, 1774 NG Slootdorp
Telefoonnummer: 06-54738385/ 0227-769018
ln.emoherew@ofni
Stad: Slootdorp
Route: Schelpenbolweg 19
Postcode: 1774 NG



op zoek naar gerelateerd: brocante meubels webwinkel, brocante onderkast, brocante meubels noord holland, brocante stoelen webwinkel, brocante landelijke meubels, brocante kast groen, meidenkast demontabel, zwarte brocante kast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wooddesigne.com Wooddesigne.com 3 km Meubels en Accessoires
Recensies
Mooie uitgebreide webshop met showrooms in een oude boerderij. Aardige en zeer deskundige eigenaresse die mij iedere keer verwelkomd met een heerlijk kopje koffie. Heel veel keuze aan kasten, tafels, werkbanken, koffers, heel veel emaille....noem maar op. Mijn laatste aankopen bij Ethel waren: een prachtige schoolplaat met een ijsbeer, een antiek schoolbord, een paard op wieltjes en een brocante schouw.
Prettig in contact en alles wordt keurig netjes verstuurd. Leuke spullen ook...
Gastvrij. Gezellig, zoveel keus, ongedwongen sfeer. Je vindt er, helaas, altijd wat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid