facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wentholt Lederwaren & Babyartikelen

Wentholt Lederwaren & Babyartikelen

Info

Wentholt Lederwaren & Babyartikelen

Geschiedenis

Wentholt heeft een groot assortiment aan babyartikelen onder andere van de merken: Babyface, Feetje, Noppies, Isi, Avent, Difrax, Ewers, Döll, Charlstoys, Tiamo, Happy Horse en Lodger.

Tevens hebben wij een groot assortiment in lederwaren en reisatrikelen van de merken: Samsonite, Gabol, Eastpack, Converse, Kipling, de Roy, Castelijn & Beerens, Claudio Ferrici, My Lady, Cowboysbag, en Berba.

Adres: Didamsestraat12, 6901 HC Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-523356
Stad: Zevenaar
Route: Didamsestraat12
Postcode: 6901 HC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Mooie tassen, en hele leuke baby kleding en andere baby artikelen. Ontzettend vriendelijke en behulpzame man die ons heeft geholpen!
Prima winkel goede service mooie tassen en veel baby artikelen en voor peuters mooie kleding veel speelgoed knuffels etc hebben er een inklapbare kinderstoel gehaald perfect ding komen er zeker terug komen er trouwens al jaren
Vriendelijk en met veel aandacht geholpen. Als ik weer iets nodig heb, kom ik hier zeker terug.
Goede kwaliteit en vriendelijke eigenaar. Locale ondernemer om te koesteren.
Al veel tassen, portemonnees en dergelijke in deze speciaalzaak gekocht de afgelopen jaren. Vriendelijk en behulpzaam personeel en een zeer uitgebreid assortiment.
Nog een van de oudste originele zelfstandige ondernemers in Zevenaar, heeb je een kwaliteits tas nodig dan ben je Wentholt op het juiste adres.
Erg veel mooie tassen, leer en kunststof! Ook leuke baby/kinder afdeling.
Fijne zaak. Klantgericht en vriendelijk
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid