facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wens kinderyoga

Wens kinderyoga

Info

Wens kinderyoga geeft kinderyoga, peuteryoga, ouder en kind yoga en babymassage met yoga in Assendelft, Krommenie, Zaanstad en omliggende gemeenten.

Geschiedenis

Wens kinderyoga geeft kinderyoga, peuteryoga, Wobbelyoga en ouder en kind yoga lessen in Assendelft, Krommenie, Zaanstad en de omliggende gemeenten.
Ook kunnen er lessen op scholen of bij de kinderopvang/ naschoolse opvang verzorgd worden.
Tevens kan er een cursus baby of kindermassage gevolgd worden bij Wens kinderyoga.
Deze cursus volg je thuis in je eigen omgeving, eventueel kun je dit samen met bv een vriendin en haar kindje doen.

Adres: 1567 Zaanstad
Telefoonnummer: 06-52364475
Stad: Zaanstad
Postcode: 1567


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Air conditioning saendelft Air conditioning saendelft 127 meter Heeft u het warm of koud? Wij verzorgen uw ideale klimaat!
Aandacht&Welzijn Aandacht&Welzijn 6 km Aandacht staat voor een moment van aandacht, afleiding en contact en plezier aan te ...
Recensies
Op een prachtige locatie heeft onze dochter hier de wobbelyoga workshops gevolgd, kleine groepjes en dus alle aandacht voor onze meid. Ze vind het erg leuk en gaat graag heen. Na afloop is er altijd even de tijd om te evalueren en kunnen de kinderen nog even spelen en wat drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid