facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wenniesshop

Wenniesshop

Info

Leuke Webshop met kado'tjes voor jong en oud. Artikelen van Disney, kleding en kado'tjes, maar ook cadeausetjes, bijouterie, voor baby en peuter, en meer..

Geschiedenis

Mijn Webshop is 24/7, dus bestellen kan altijd
Doet u een bestelling en wilt u het op komen halen, dan word hier een afspraak voor gemaakt

Adres: Jan Steenstraat 16, 4532 HD Terneuzen
Telefoonnummer: 0610144955
Stad: Terneuzen
Route: Jan Steenstraat 16
Postcode: 4532 HD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WE Fashion WE Fashion 1 km Leuke winkel en ordelijk. Men vindt er altijd wel iets en kledij is voor prijs kwalit...
Jola Mode Terneuzen Jola Mode Terneuzen 1 km Welkom op de officiële facebook pagina van Jola Mode Terneuzen! Hier kan je op de hoo...
Wrap N Care Wrap N Care 3 km Wil jij graag je baby leren dragen? Draagconsulten, babyshowers en workshops omtrent...
Recensies
Snelle levering, prima kwaliteit en fijne communicatie. Ik had in verband met een feestje de stickers en strijkapplicaties snel nodig, maar wist niet zeker of ze op tijd binnen zouden komen.. Kreeg via Whatsapp binnen een uur een antwoord over dat dit wel geregeld kon worden. Toen de producten verzonden waren kreeg ik nog netjes een appje en kreeg een paar dagen later nog een appje of het op tijd binnen was gekomen. Leuk dat er zo persoonlijk aan gedacht werd!
Helaas slechte ervaring met communiceren. Verkeerde bestelling gekregen, als je die dan terug zou sturen zijn verzendkosten voor de koper! Niet netjes! Fout van de verkopende partij niet van de klant!
Goede service .!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid