facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wendy's Kraamzorg

Info

ik verzorg en begeleid mama en baby tijdens de kraamtijd en assisteer bij bevallingen.



"Steeds meer mensen worden zich bewust van de vrije keuze- kraamzorg in Nederland. Ik bied graag mijn kraamzorgdiensten aan om jou een fijne onbezorgde kraamweek te bezorgen."
Adres:
Telefoonnummer: 0626660904
Stad: Amsterdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ack Zorgmaat / de Baker Kraamzorg Ack Zorgmaat / de Baker Kraamzorg 12 km Oplichterij!! Absoluut niet aan te raden. Ik lag 7 dagen lang in het ziekenhuis na mi...
Recensies
Wij hebben een fantastische kraamweek gehad met Wendy. Je kan haar op elk moment van de dag bereiken als je met onzekerheden zit of juist opzoek bent naar tips of hoe je iets moet doen. Ze heeft ons heel fijn geholpen en er was geen moment van ongemakken. Wendy, onwijs bedankt voor je hulp en steun! Niks is te gek voor jou. Wij zijn je ontzettend dankbaar en we hopen weer gebruik te mogen maken van je diensten bij een eventuele 2de. Zeker een aanrader!
Wendy is een super fijne kraamhulp. Ik heb ontzettend fijne dagen gehad waarin veel uit handen werd genomen en optimale zorg werd geboden. Wendy heeft er ook echt voor gezorgd dat het goed ging met borstvoeding geven en dat ik het nu nog steeds doe. Ze gaf mij een vertrouwd en relaxed gevoel waardoor je meteen een hele goede start maakt. Het is heerlijk genieten nu
Na twee keer geen fijne kraamzorg ervaring te hebben gehad van een organisatie, besloten voor ons derde kindje op zoek te gaan naar een ZZP'er. Al vrij snel uitgekomen bij Wendy, de website sprak aan en het intakegesprek voelde ook direct goed. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij terug kijken op een heerlijk ontspannen kraamweek! Wendy paste goed bij ons gezin en onze twee oudste kindjes én de hond waren gek op haar. Wendy brengt vrolijkheid en doet haar werk heel goed. Bewaakt grenzen en is niks teveel. Ik kan een ieder die kraamzorg nodig gaat hebben alleen maar aanraden voor Wendy te gaan!
We hebben onze kraamperiode mede dankzij Wendy als heel bijzonder ervaren. Het huishouden ging door en de zorg voor mama en baby was erg prettig. Fijn!
Wendy heeft ons zo fijn geholpen tijdens onze kraanwerk! We waren ontzettend blij met haar!
Wendy is een geweldige kraamhulp! Ze heeft ons gezin een hele fijne start gegeven van ons nieuwe leven. De zorg van Wendy voelde heel vertrouwd! We hebben ontzettend veel geleerd in de kraamweek en ook optimaal genoten van deze bijzondere tijd.
Wendy is echt een topper! Al bij de kennismaking voelde we ons direct op ons gemak bij Wendy. Tijdens onze kraamweek heeft zij ons ontzettend goed geholpen, ze kijkt echt naar wat wij nodig hadden en heeft ons heel veel geleerd. We hebben het ontzettend gezellig gehad en genoten van de heerlijke gerechten die zij voor ons gekookt heeft. We kijken echt terug op een geweldige kraamweek samen met Wendy, bedankt voor alles!
Wendy is een topper!! Als je een kraamhulp zoekt is Wendy echt een aanrader , top kraamweek gehad. Wendy geeft de kersverse ouders een gerust gevoel , is heel behulpzaam en is ook een luisterend oor!! Heel erg bedankt Wendy voor deze top week!! Als er ooit een 2e komt wij bellen jou gelijk!!
Dankzij Wendy hebben wij een geweldige kraamweek gehad. Ze is een echte aanpakker met veel ervaring en kennis. Zodra Wendy binnenkomt, is er rust in huis. Ze zorgt geweldig voor moeder en kind, geeft goede tips en adviezen, en zorgt er daarnaast voor dat het huishouden doorgaat. Én ze kan ook nog eens heerlijk koken! Ik gun ieder gezin een Wendy in je kraamweek!
We hebben ontzettend genoten van onze kraamweek. We hebben veel geleerd van Wendy, zowel qua verzorging van onze kleine meid in bad doen, luiers verschonen, flesvoeding, aan en uitkleden, etc., maar ook levenslessen die we voor altijd meenemen. Het voelde gelijk goed voor ons tijdens het kennismakingsgesprek en ook vanaf de eerste dag dat ze bij ons was. Wendy is vrolijk, gezellig, pakt lekker door, kan heerlijk koken en het belangrijkste dat het meteen vertouwd voelde voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid