facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wendy Riksen

Wendy Riksen

Info

Actrice, Trainingsacteur, Voice -Over

Geschiedenis

Actrice en Trainingsacteur



"Ik ben Coach, Trainer en Trainingsacteur. Na 20 jaar gewerkt te hebben in diverse leidinggevende posities heb ik in 2013 het roer helemaal omgegooid. Ik word er blij van om samen met jou te onderzoeken hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden. Dat doe ik door je inzichten te geven en je bewust te maken waarom je nu doet wat je doet. Met praktische oefeningen en opstellingen in een doelgerichte aanpak, maak jij de stappen die je wilt maken.Ik ben geaccrediteerd Coach bij de NOBCO en officieel gecertificeerd DISC gedrag en drijfveren teamcoach."
Adres: Amsterdam
Stad: Amsterdam


Recensies
Ik heb Wendy leren kennen als een geïnteresseerde coach, die geen blad voor de mond neemt. En dat in de positieve zin van het woord. Scherp in het herkennen van patronen en creatief in het inzetten van tools en middelen. Een coach die ik iedereen zou aanraden.
Oprecht betrokken en geïnteresseerd in mensen. Weet als geen ander je te prikkelen en de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast ook heel grappig, en prettig om tegenaan te praten. Aanrader!
Fijne no-nonsens en toch warme coaching. Ik ben niet van de coaching maar Ik zou toch een coaching met Wendy een ieder aanraden
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wendy Riksen.

Amsterdam acteur

openingstijden, locatie, vervoer. Wendy Riksen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wendy Riksen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wendy Riksen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid