facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welten Tweewielers

Welten Tweewielers

Info

Welten Tweewielers in Helden is al meer dan een eeuw dé fietsenspecialist bij uitstek. Een echt familiebedrijf, dat haar sporen in de wereld van de tweewielers meer dan verdiend heeft!



"Welten Tweewielers in Helden is al meer dan een eeuw dé fietsenspecialist bij uitstek. Een echt familiebedrijf, dat haar sporen in de wereld van de tweewielers meer dan verdiend heeft! In onze showroom vindt u maar liefst 300 m2 aan fietsplezier!"
Adres: van Hövellstraat 72-74, 5988 AJ Helden (plaats)
Telefoonnummer: 077-3071529
Stad: Helden
Route: van Hövellstraat 72-74
Postcode: 5988 AJ



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Panningen, Reijnen Panningen fietsen, Fietsenwinkel Baarlo, Fietsenwinkel Venlo, Tweedehands fietsen Horst, 2e hands fietsen limburg, Bouten fietsen, Koga Miyata Tesla specificaties
Recensies
Onvriendelijk personeel, kwam geen goedendag vanaf met binnenkomst, van alle 3 de medewerkers. Een vraag stellen werd er niet op prijs gesteld. Ik weet wel dat ik daar geen schroefje meer koop! En daarbij was de fiets veels te duur voor wat die waard is, oude fiets.
Super service. Afgelopen vrijdag 30 juni kwam onze dochter met haar fiets bij jullie met een kapotte achterband. Doordat ze geen vervoer had hebben jullie haar band direct gemaakt. Heel erg bedankt. Groetjes Petra Goossens
Vandaag ging tijdens onze fietstocht, mijn achterband kapot. We liepen de winkel binnen om hulp en de achterband werd direct gerepareerd. Wat een service. Super! Heel blij mee. Nogmaals dank!
Kort geleden is mijn elektriche fietst gestolen. Prima geholpen met de aanschaf van een nieuwe fietst deze was uitverkocht bij gazelle maar door goede inzet van de firma Welten kon deze toch geleverd worden . Bedankt voor de goede service en snelle levering
Een keurige fietsenwinkel. In onze zoektocht naar een nieuwe elektrische fiets kwamen we uit bij Welten. Bij aankomst was de keuze echter zeer beperkt. Er waren 2 fietsen die in aanmerking kwamen. Helaas zijn de verkoopskills van de meneer die ons hielp niet zo groot. Hij was echt wel vriendelijk maar doorvragen op wensen en eigenschappen deed hij niet. Absoluut een goede winke, maar niet voor ons.
Aantal weken geleden gebeld om 2 fietsen te huren. Het was niet nodig om zo ver van te voren te reserveren. Als je dan komt blijkt alles verhuurd te zijn. Personeel had er zin in. Geen begroeting bij binnenkomst en ze keken ons bijna de deur uit. Limburgse gastvrijheid?!?!?
Goed personeel en de fiets is snel gerepareerd.
Heel snel en vakkundig geholpen bij een spoedreparatie!
Slechte weer surves werd weggeken deze zaak bestaat niet lang als hij zo door gaat super slecht
Zeer vriendelijk goede service, kortom top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid