facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wels Makelaardij

Wels Makelaardij

Info

Wij begeleiden bij het aan een verkopen van uw woning, dit doen wij op een persoonlijke en laagdrempelige manier.



"Mijn naam is Michel Wels. Opgegroeid in Soesterberg, getrouwd en vader van 3 dochters. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met het gezin en rij ik graag motor. Door mijn achtergrond als financieel adviseur en mijn passie voor vastgoed, begeleid ik u graag op persoonlijke wijze naar uw nieuwe woning. Uiteraard zal ik vol overgave en enthousiasme uw woning op de markt aanprijzen en voor de juiste prijs verkopen. Door mijn grote netwerk, kan ik u aan de hand nemen en samen met u het spannende pad van aan en verkoop bewandelen. U hoeft zich geen zorgen te maken want die zorgen neem ik u uit handen. Vraag naar uw mogelijkheden binnen het “Wels Makelaardij” totaal pakket."
Adres: Kampweg, 34, 3769DG Soesterberg
Telefoonnummer: 0624998961
ln.jidraalekamslew@ofni
Stad: Soesterberg
Route: Kampweg, 34
Postcode: 3769DG



op zoek naar gerelateerd: voorma makelaardij, nieuwbouw naardereiland, makelaars gooise meren, stille verkoop blaricum, huizermaatweg 300 huizen, gooierspark ii, gooise zomer funda, verhuurmakelaar bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis te koop Soesterberg Huis te koop Soesterberg 0 meter Wekelijkse update over huizen te koop in Soesterberg. Eigen aanbod, maar ook van coll...
Recensies
Michel heeft ons geholpen met de aankoop en financiering van ons nieuwe huis en de verkoop van ons oude huis! Michel is een enthousiaste man en het is makkelijk communiceren met hem! Een aanrader om hem als makelaar in te zetten!
Michel is een leuke gedreven en eerlijke makelaar. Een huis kopen of verkopen is altijd spannend maar zijn begeleiding hierin is adequaat, behulpzaam en persoonlijk. Wij bevelen Wels Makelaardij zeker aan.
Wels makelaardij is een echte aanrader! Enthousiast, duidelijk, snel in handelen en realistisch. Wij hebben een hele prettige samenwerking gehad bij het verkoop van onze huis.
Fijne makelaar, deskundig en transparant. Je kunt Michel ook buiten kantooruren bereiken en indien er snel geschakeld moet worden staat hij vrijwel direct voor je klaar. Mijn woning die niet op internet stond was binnen twee weken verkocht. Ook niet geheel onbelangrijk: courtage tarieven zijn schappelijk!
Wij zijn super goed begeleid door Michel Wels in het gehele verkoopproces van ons huis. Vriendelijk, flexibel, goed bereikbaar, zijn goede kennis van de Soesterbergse markt en no-nonsense manier van werken kenmerken Michel. We zijn heel tevreden en raden hem aan iedereen aan!
Michel heeft ons goed geholpen in zowel de aankoop van ons nieuwe en de verkoop van ons oude huis. Hij heeft naast kennis van zaken ons op een toegankelijke manier voorzien van de nodige informatie mbt de financiering. Hij is eerlijk en duidelijk in zijn communicatie en goed te bereiken, ook buiten kantoortijden om.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid