facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welp

Welp
Adres: Kleine Berg 35 , Eindhoven 5611 JS, NL
Telefoonnummer: 040 842 2822
Stad: Eindhoven
Route: Kleine Berg 35
Postcode: 5611 JS


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-23:30
Woensdag: 12:00-23:30
Donderdag: 12:00-23:30
Vrijdag: 12:00-23:30
Zaterdag: 12:00-23:30
Zondag: 13:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: welp eindhoven, welp film, welp meaning, welp urban dictionary, welp betekenis, welp verhaal, welp dier, welp 2
Recensies
Midden op de Kleine Berg bevindt zich in Welp in oud pandje. Mooi interieur, leuke ambiance maar ongeïnteresseerd personeel. Meer bezig met elkaar dan met hun gasten. Men voelt duidelijk dat ze niet op je letten en daar laten ze behoorlijk wat steken vallen. Herhaaldelijk proberen contact met bediening te leggen maar zelfs een leeg glas op de tafel, valt ze niet op. Een onoverzichtelijke kaart gestoken in een soort lifestyle magazine inclusief sluikreclame en voorwoord van een eigenaar. Waar personeel vriendelijk glimlacht in de camera maar dat niet weet om te zetten in het restaurant. Het prijsniveau is behoorlijk hoog voorgerechten van gemiddeld 15 Euro en hoofdgerechten rond de 26 Euro. Er zit weinig originaliteit in de keuken en de gerechten worden op dezelfde wijze opgemaakt op de borden hetgeen vrij saai aandoet als presentatie. Ze waren wel goed bereid maar Kalf sukade had meer omheen mogen hebben om het een beetje power te geven. Het was veel vlees ten opzichte van de puree / groente. Als je voor twee hoofdgerechten met twee wijn/een port en thee/koffie bijna 80 Euro afrekent dan ben je mijn inziens behoorlijk aan de prijs ondanks dat ze in een stadswijk zitten Vegetarische menuopties: Een magere keuze met de onvermijdelijke Maaltijdsalade met geitenkaas als een van de twee.
Afgelopen zondag op Vaderdag heerlijk geluncht om 13:30. Het eten was niks op aan te merken, zelden zo lekker geluncht. Het duurde alleen wel lang voordat we opgenomen werden. Vervolgens wouden we na het lunchen nog een dessertje bestellen. De bediening was met z’n 3en achter de bar aan het kletsen en haalde onze tafel maar niet uit ondanks we al lang klaar waren. Ze keken naar onze tafel maar deden helemaal niks buiten over elkaars weekend praten. Tussendoor werd er ook niet gevraagd of alles naar wens was. We hebben gelijk de rekening gevraagd en niks meer besteld. Erg slechte service dit mag gezegd worden
Een hele leuke plek om te zitten, wij zaten op het terras en er gebeurde van alles. Als voorgerecht kozen wij een proeverij voor 2 personen dit was heerlijk. Hoofdgerecht met kleine groentengarnituur was ook lekker hier werd friet bij geserveerd en klein kommetje sla voor 4 personen dat vond ik persoonlijk wat minder. Als afsluiter kozen wij voor een Grand Dessert voor 4 personen dit zag er fantastisch uit de smaken vond ik wat minder maar mijn tafelgenoten hebben ook hiervan genoten dus dat zal dan wel aan mij hebben gelegen. Ze hadden mijn inziens wat vaker kunnen komen vragen of we iets wilde drinken zeker met dit warme weer. Maar een leuke tent waar zeker zeker aandacht aan het eten wordt besteed.
Eetcafé-achtige zaak met niet al te alerte bediening en keuken die traag het eten bij ons laat komen. Eten smaakt best okay, niet alles is goed op temperatuur. Na paar opmerkingen over de doorlooptijd gaat het wel wat beter. Net aan een voldoende wat mij betreft.
Gezellig restaurant met een prachtige inrichting. Gastvrij personeel. Klassieke keuken met moderne twist.Eten: 4/5
Super mooie sfeer. Zeer uitgebreide en smaakvolle gerechten. Bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wordt enorm met je meegedacht. Heel fijne ervaring. Heerlijk gegeten.Eten: 5/5
We hebben weer verrassing menu besteld, alle gerechten waren super lekker zoals gewoonlijk :Eten: 4/5
Het eten was hier erg lekker. De bediening deed ook erg hun best. Een meisje had haar dag niet denk ik, zei was niet zo gastvrij. Wat sfeer betreft stond de muziek net iets te hard voor mijn smaak. Maar dat zal bij het concept horen. wat mij betreft was het prima voor een keertje, maar niet een restaurant om met regelmaat terug te keren.
Leuk sfeervol restaurant. Lekker gegeten en goede service. De salades zijn een aanrader. Zeker die met een tataki van tonijn. Kindvriendelijkheid: Onze kinderen mochten een gerecht delen zonder enig probleem. Zeer kindvriendelijk.
Heb hier fantastisch gegeten. Ik en mijn vriendin hebben het SUPRISE MENU met matching wines gepakt. Echt een aanrader je ziet dat de bediening dit ook leuk vind vertellen over de wijn en meer contact met de gast. Het eten was voortreffelijk. De wijn heerlijk. Een geslaagde avond. Een restaurant waar u zeker langs moet gaan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Welp.

Eindhoven bistro's

openingstijden, locatie, vervoer. Kleine Berg 35 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Welp adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Welp. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Welp delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Place La Place 701 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid