facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellnessresort Elysium

Wellnessresort Elysium

Info

Gelegen in een prachtig natuurgebied, vlakbij Rotterdam, bevindt zich Elysium, hét mooiste wellnessresort voor totale ontspanning in Nederland! Elysium staat garant voor een compleet gevoel van welzijn.

Geschiedenis

Elysium beschikt onder andere over meer dan vijfentwintig verschillende sauna’s, waaronder een Russische banja en een Marakesh sauna. In diverse sauna’s kun je unieke opgietsessies ondergaan.

Ontdek de Lagune met heuse waterval. Verder beschikt Elysium over negentien binnen- en buitenzwembaden waaronder een uniek Spiritueel bad, een openlucht zoutwaterbad , jacuzzi’s en een authentieke Turkse hammam waar je een badritueel kunt ondergaan!

Ook de innerlijke mens komt in Elysium aan zijn trekken met drie culinaire restaurants voor verschillende wensen en smaken.

Verwen jezelf met een van de vele internationale beautybehandelingen en massages.

Wellnessresort Elysium maakt deel uit van de International Wellness Resorts (IWR). Door synergie van de resorts die vallen onder IWR, wordt de dienstverlening verder geoptimaliseerd en ontstaan er nieuwe kansen voor medewerkers en voor de omgeving waar de wellnessresorts zijn gelegen.

Het resultaat is een sterk landelijk netwerk van kwalitatief hoogwaardige resorts waar de consument terecht kan voor waar het allemaal om draait in deze branche: Pure Ontspanning!



"Haal het maximale uit jouw dag bij Elysium in Bleiswijk!Waan je voor even op een tropisch eiland vol lagunes en watervallen. Een dagje Elysium voelt als een dagje vakantie! Elysium heeft naast 27 sauna's, maar liefst 19 baden om heerlijk van te genieten. Ideaal om af te koelen tijdens warme dagen of op te warmen tijdens de koude dagen."
Adres: Kooilaan 1, 2665 KR Bleiswijk
Stad: Bleiswijk
Route: Kooilaan 1
Postcode: 2665 KR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: elysium badkledingdag, elysium telefoonnummer, elysium groupon, elysium openingstijden, elysium reserveren, elysium kleedruimte, elysium korting, elysium damesdagen
Recensies
Heerlijke sauna dag MAAR wat een ontiegelijk slechte service bij het uitchecken! Je komt er ontspannen uit maar dat relaxte is snel over bij het uitchecken. Een rij tot achterin de ontvangsthal met mensen die graag weg willen maar niet weg kunnen door een slecht uitcheck systeem. Mensen krijgen hierdoor bonje met elkaar en toen de beveiliger zich er ook nog mee begon te bemoeien bereikte die alleen maar het tegenovergestelde.. Mij zien jullie niet meer terug.
Heerlijke dag gehad. Het was druk aan de auto’s te zien, maar binnen niks van gemerkt. Sauna’s waren goed op temperatuur, baden waren schoon en warm en het personeel super vriendelijk. Wij hebben een heerlijke dag gehad! Al die reviews die vertellen dat het druk is in het restaurant, dat is logisch. Als je met zijn allen om 13 uur gaat lunchen, is een rij voorspelbaar. Als je dat verspreid is het wat simpeler voor elkaar te krijgen voor het personeel. Daar hebben de bezoekers zelf ook een aandeel in. Wij zijn eerder gaan lunchen en hebben nergens last van gehad. wij komen graag nog een keer.
Mooi, ruim opgezette sauna. Bij aankomst was de parkeerplaats vol en was de eerste gedachte 'het zal wel heel druk zijn binnen.' Dat viel dus enorm mee. Tijdens ons 9 uur durende bezoek hadden we maar 1 keer dat een sauna te druk was om erbij te gaan zitten. Veel sauna's en baden. Buitengebied ook leuk en ruim opgezet. Er lijkt maar 1 voetenbad te zijn om je saunagang te beginnen wat wel weinig is. De plattegronden die je meekrijgt vind ik wat klein en onoverzichtelijk. 1 sauna ging defect en er kwam meteen technische dienst bij om de oorzaak te zoeken. Bij de infraroodsauna waren een aantal lampen kapot. Hier miste iets van een bordje dat de storing bekend was. 1 restaurant was dicht personeelsgebrek/verbouwing? en toch was de wachttijd bij het andere restaurant minimaal ondanks spitsuur rondom de lunch. Zeker een sauna om nog eens te bezoeken.
Echt heel matig. Had de reviews vooraf gelezen dus had er gelukkig geen hoge verwachtingen van. Veel baden en sauna's waren koud. Medewerker bevestigde dat de temperatuur idd lager was dan eerst. Veel achterstallig onderhoud roest enz. Stilteruimtes waren meer vergaderzalen. En het restaurant, kan echt niet. 3,50 voor een miniatuur cola en 10,95 voor een schandalig broodje. De medewerker van het restaurant werd er zelf ook niet echt vrolijk van Had gelukkig fijn gezelschap dus wel een leuke dag gehad maar ga volgende keer toch maar ergens anders heen. Positieve punten Parkeren voor de deur en gratis Kleedruimte en kluisje met bandje was prima en handig
Vandaag voor het eerst in Elysium geweest. Binnen 90 minuten weer buiten. Het begon al bij aankomst met parkeren, alles vol. Mijn man stelde al voor om naar huis te gaan maar omdat we vooraf betaald hadden besloten we toch naar binnen te gaan. Hoe kun je een dag moeten reserveren, maar een overvol parkeerterrein treffen?! Er wordt overduidelijk gekozen voor massa i.p.v. kwaliteit. Tot rust kom je er zeker niet. Overal druk, nergens plekken in de sauna's als je daar überhaupt al mee bezig kon zijn, want er waren geen vrije badjas- en handdoekhaakjes te vinden. Eenmaal in de sauna hoorde je alles wat er buiten de sauna gebeurde, mensen hard lachen en praten. Echt onbegrijpelijk. Voor ons nooit meer!
Ik ga toch een review schrijven omdat ik vooraf negatieve reviews had gelezen en ik bang was voor een minder fijne dag, maar het tegendeel is bewezen. En dat op zaterdag. We waren er om 10:15 en hadden 1 persoon voor ons, dus geen lange wachtrij. We zijn om 11.30 gaan lunchen en dat verliep soepel, ondanks de vooraf aangegeven personeelstekort. Saunas en baden waren heerlijk warm, dus niet wat andere reviews aangaven dat de temperatuur te laag zou zijn. Rond 14.30 uur werd het wel drukker en voller, maar goed het is zaterdag middag. Dat heb je ook in een winkelcentrum. Minpuntjes: -Geen relaxte bedden in de relaxruimte. Bedjes waren van hout en kraakte en de kussen erop niet mega comfortabel. -In een bubbelbad buiten lag zand in het bad, betere reiniging nodig.
Ze geven hier meer om massa draaien dan om kwaliteit bieden. Ondanks reservering systeem is het erg druk en er zijn zo'n 15 saunas maar geen enkel is op goede temperatuur. De warmste is 85c en voelt een stuk kouder. Voor een opgieting moet je een halfuur vooraf in de kou in de rij staan anders heb je pech. Ook de warme douches waren geregeld koud en het dompelbad was te warm. Het zoutbad is veel te zout en de relaxruimte bestaat enkel uit goedkope krakende houte banken met dunne ligkussens. En als je buiten even wilt relaxen dan kan je genieten van de opstijgbaan van Rotterdam airport. Er zijn amper punten om je waterfles te vullen en de lunchroom heeft een erg beperkte kaart; enkel een paar broodjes. Ik kom geregeld in sauna's en heb echt geen hoge verwachtingen, maar helaas hier meer irritaties dan ontspanning kunnen vinden.
Vandaag weer eens in Elysium geweest. Belachelijk: * ALLE sauna's zijn 10 tot 15 graden koeler dan aangegeven staat. * Veel sauna's zijn dicht zonder reden * Slechts 1 dompelbad voorzien van een laagje huidvet, -schilfers en haren te vinden in dit mega complex * bijna 80% van de opgietingen zijn geschrapt. Waarom? Na bij de receptie gemeld te hebben dat de sauna's te koud zijn gezet, werd er professioneel schouderophalend gereageerd. 1 grote afgesproken soap wat ons betreft, gezien de eerdere reviews die ik hier nu lees. Mijn conclusie: het is niet meer als 25 jaar geleden, toen alles nog om gasten draaide. Één groot bejag van winst nu. Besef dit, werk eraan en hou je klanten en behoud daarmee het inkomen van je fijne personeel... #Vechtentegendebierkaaiisgeengevecht
- Prijzen in restaurant fors omhoog, kwaliteit fors naar beneden - te koude uitsmijter - kroket vergeten bij kroket op brood hoe dan? - Werkdruk personeel in keuken, fors te hoog - 2 vd 3 restaurants gesloten, restaurant wat open in afgezet waardoor 50% open is en mutje vol zit - Groot gedeelte van saunacomplex afgesloten ivm bezuinigingen - Dompelbaden waren gesloten en afgedekt - Geregeld creme’s en/of geurtjes op - Twee betaalde belevingen gedaan van 15 Euro. Vielen beide erg tegen kwaliteit en temperatuur was veel te laag. ‘Deze ruimte wordt niet gestookt’ maar wel 50 min stil liggen - Nog amper opgietingen, 20 minuten van te voren aanwezig zijn, bleek te laat. - Boeking moet online gebeuren, mag niet meer bij de kassa - Alle sauna’s zijn fors kouder gezet. Tussen de 10 en 20 graden. Klanten betalen wel een energietoeslag geheel terecht mits je je service wel ongeveer kan behouden. - Zwembaden zijn fors kouder. - Opgieting in de ochtend ging niet door ‘de sauna was pas 60 graden’. - In de ochtend was de sauna ingaan kansloos. Was heel duidelijk dat de kachels veel later waren aangezet. - Lekkage bij plafond waar het langs inbouwspots sijpelde. Eind van de dag nog steeds lekkage en/of de verlichting niet uitgeschakeld. Nergens wordt melding gemaakt dat twee van de drie restaurants gesloten zijn, nergens wordt melding gemaakt dat een groot gedeelte van het saunacomplex is afgesloten wegens bezuinigingen en nergens wordt melding gemaakt dat de sauna’s fors kouder zijn. Het niet melde van deze informatie is naast klantonvriendelijk asociaal en juridisch niet toegestaan.
Zondag 27 november geweest. Om 11u binnen en rond half 3 weer weggegaan. Het was te druk. Veel saunas waren gesloten buiten. Voor het restaurant stond een zeer lange rij, zelfs kwart over twee nog. Van ellende maar weggegaan om elders te eten. Was eigenlijk de planning tot s'avonds te blijven. Contact gezocht via de mail, maar een standaardbrief teruggekregen voorloopspatie stond voor de aanhef; copy paste. strekking: Commentaar wordt standaard naar het management gestuurd, de ervaring van die dag kan niet worden teruggedraaid, we zien u graag weer terug. Echt niet. Voorheen hier prima genoten, maar ik adviseer hier niet meer naar toe te gaan. Relaxen kan je beter elders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid