facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellnessresort de Zwaluwhoeve

Wellnessresort de Zwaluwhoeve

Info

Geniet van een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve met talloze sauna's, baden en restaurants.



"Puur genieten bij de Zwaluwhoeve in Hierden!Toe aan een dag complete ontspanning op de Veluwe bij Harderwijk? Bij wellnessresort de Zwaluwhoeve ben je aan het juiste adres! Dit resort te midden van Nederland beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Warm de spieren op in het Kruidenbad, prikkel jouw zintuigen in de Boomgaardsauna’s en ervaar de magie van het hoge noorden in de Noorderlicht sauna; alsof je in Lapland bent. Bij de Zwaluwhoeve ervaar je hoe fijn wellness is!"
Adres: Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ Harderwijk
Telefoonnummer: 088-0064844
Stad: Harderwijk
Route: Zuiderzeestraatweg 108
Postcode: 3849 AJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: zwaluwhoeve badkledingdag, zwaluwhoeve review, zwaluwhoeve aanbieding, zwaluwhoeve adres, zwaluwhoeve reserveren, zwaluwhoeve hotel, zwaluwhoeve menukaart, zwaluwhoeve openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDB Holiday VDB Holiday 2 km Slecht in communicatie, veroorzaken ellende bij een ander en tegen moeten komen ho ma...
Recensies
Wat een heerlijk resort, na het lezen van de reviews twijfelde we maar wat zijn we blij dat we gegaan zijn. De badden zijn heerlijk warm. Het was op een woensdag erg rustig. De opgietingen zijn super. Het is een heerlijk om hier een dag te zijn. En ja het is wat aan de dure kant, maar het is ook echt wel kwaliteit zowel het eten als het resort zelf!
Lekker genieten van sauna's, baden en massages echte aanrader. Er zijn meestal heel veel mensen aanwezig, maar er is genoeg ruimte. er zit ook lekker restaurantje bij. Eten is wel prijzig maar ook heel lekker. Klankschalen meditatie is super leuk.
+ De sauna faciliteiten zijn goed. Met name zeer goede opgietingen! - De uitstraling van de saunacomplex heeft in de afgelopen tijd veel ingeleverd. De tuin ligt er niet mooi bij, de gebouwen kampen met achterstallig onderhoud en het terrein oogt rommelig gebruikte pleister op de grond, alg op de tegels bij de douches en gebruikte drinkglazen bij de ligbedjes waarvan lijkt dat ze al dagen staan.
Vergane glorie, wat voor corona nog een mooi resort was, waar je lekker kon genieten van fijne warme baden en sauna's en een heerlijk hapje eten of tussendoortje is dit nu heel anders. De lunch/dinerkaart is hetzelfde wat opzich geen probleem zou zijn als er voldoende keuze is maar dat is er niet. Het is duur, de prijzen staan nergens bij. Voor een klein schuimgebakje betaal je bijna 6 euro. De keuze om tussendoor iets te eten is er bijna niet, terwijl je wel afhankelijk bent van het eten ter plaatsen. Baden buiten waren lang niet allemaal de temperatuur die ze zouden moeten zijn. We betraden sauna's waarin de temperatuur niet de temperatuur was die het zou moeten zijn, als het bordje buiten de sauna aangeeft dat het er 80graden zou moeten zijn en de thermometer binnen geeft 40 aan klopt er iets niet, en dat beperkt zich niet tot 1 sauna. Slecht onderhouden, o.a een hottub buiten, die overigens alles behalve hot was, leek wel alsof de binnenkant geschuurd was geweest en de schilder was vergeten hem te schilderen. sommige plekken waren gesloten. We hebben meerdere klanten horen klagen over temperatuur, prijs en onderhoud, overigens was het aantal klanten heel karig, soms leek het zelfs alsof we de enigste waren, wat opzich niet verkeerd is maar we zijn anders gewend, gewoon gezellige drukte maar dat was het verre van. Je betaald behoorlijk wat geld als je rechtsreeks een kaartje koopt als je daarbij het eten opteld heb je een heel duur dagje uit. Wij komen hier niet nog eens helaas, zijn er voor corona heel wat jaren geweest maar het is verre van wat het ooit was helaas.
Al met al wel prima. Positief: de opgietingen waren echt super goed en heet! Ook geen kaartje nodigen best veel op 1 dag. Negatief: stoomcabine is kapot gaat ook nog wel even duren zeggen ze en de andere stoomcabine boven is al enige tijd verdwenen. De "culinaire markt" is echt een lachertje belachelijke prijzen. Triple biertje 6,75 salade zalm zonder brood 16,95 breekbroodje met smeersels 9,95, en dan sta je met je dienblad bij een soort la place counter. Niet echt ontspannen zeg maar. Denk dat dit op de lange termijn zeker gasten gaat schelen maar is misschien nu noet anders door het personeelstekort. Als de prijzen iets normaler waren geweest hadden we zeker meer besteed. Ga niet snel terug voordat de recensies weer wat positiever zijn.
Voor Corona geweest en was toen een goed ervaring. Nu is het duidelijk minder geworden. Achterstallig onderhoud, plantenbakken met dode plantjes er in- haal wat gezellige plantjes, kussens op banken buiten te klein en niet schoon, achterin de tuin werd verbouwd, maak een scherm want dit staat heel armoedig. Eten in afhaalrestaurant is erg duur: €16,50 voor salade: 4/5/sla en 1/5 carpaccio een broodje mozzarella €11,-, en dit was geen echte mozzarella. Zonde want jullie prijzen jezelf de markt uit. Het was opvallend rustig wel fijn voor ons.
Goede resort, we hebben echt genoten. Vriendelijke personeel zowel bij de balie als in het restaurant. Goede opgietingen, de saunameesters zijn vriendelijk en geven goede uitleg over de opgieting en het koelen. We hebben lekker gegeten in het restaurant, de prijzen zijn vergelijkbaar met andere resorts. Minpuntjes: de saunas waren niet de temperatuur als aangegeven op de bordjes. Temperatuur in de saunas zijn lager ik denk door bezuiniging maar dat is beschrijpelijk aangezien de stijgende gasprijzen. In het plafond van de stoomcabine zit een behoorlijke gat dat afgedicht is met duct tape. Het plafond zit daar omheen ook een beetje bollig daarom vonden we het niet verantwoord om daar te gaan zitten stomen. Dit vraagt wel snel de nodige reparatie. Verder dan dat hebben we echt genoten van onze dagje wellness.
We hebben een heerlijk dagje gehad. De prijzen voor eten en drinken vliegen de pan uit! We merken dat dit steeds duurder wordt. Niet normaal, jammer we nuttigen nu ook minder de volgende keer in het restaurant.. De stoomsauna was wederom kapot, en het buiten zwembad was heel erg koud,energie besparing ofzoer lag ook bijna niemand meer in voor een langere tijd! Het kruidenbad werd enorm in gekletst ipv de stilte op de bordjes.En er was een jonge vrouw die met haar mobiel zat in een sauna..Waar is het toezicht en handhaving gebleven?? We hebben verder erg genoten alléén de prijzen worden echt veelste duur! Dit moet echt hoor,wordt na onze laatste keer steeds gekker..
Al een aantal keer bij deze sauna geweest, wat ik altijd een heerlijke plek vond, valt het mij nu tegen. Achterstallig onderhoud buiten de sauna als in de sauna's, als je het terrein oprijdt moet je de kuilen ontwijken. Zwembad is niet warm en ook vond ik verschillende sauna's niet hun temperatuur waar maken. Opgietingen zijn daarintegen wel echt heerlijk en deze worden elk uur gegeven. Ik mis een rust ruimte en ook waren er nu maar 2 bubbelbaden ipv 4. Het eten zelf was wel lekker, niet veel keuze en voor echte rust heb ik liever een Gastvrouw/heer dan zelf Bediening. Het is dat we kortingbonnen hadden van social deal, de volle pond zou ik voor deze sauna niet geven.
Sauna's waren oké sommige niet helemaal op tempratuur. Waarschijnlijk omdat de deuren niet goed sloten. Helaas nog nooit zo erg mee gemaakt dat er zoveel geklets word in de sauna's en je eigenlijk nergens tot rust komt . Helaas breek je ook bijna steeds je been omdat iedereen met zijn teenslippers de sauna's inloopt en ze overal laat slingeren. Ook als je voor de eerste keer komt is het echt een doolhof staat weinig aangeven en in het restaurant kom je er achter dat het zelfservice is met weinig keus. Wel 3 sterren omdat het meisje bij de kassa echt super vriendelijk was en ze regelmatig de vloeren schoon maakte Al met al veel zoeken , weinig ontspanning door mede mensen , weinig toezicht ... en veel gedoe in de sauna's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid