facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellnesspraktijk Massage van Sanne

Wellnesspraktijk Massage van Sanne

Info

Pinnen? Ja graag!

Geschiedenis

Even een momentje helemaal voor jezelf en tot rust komen?

Boek dan een massage bij Wellnesspraktijk Massage van Sanne.

U kunt bij mij terecht voor:

* Ontspanningsmassage 45min / 90min
* Hotstone massage 45min
* Zwangerschapsmassage 45min
* Duo- hotstonemassage 45min

Voor prijzen, beschikbaarheid en reserveringen kunt u kijken op
http://www.lekkerlaeve.nl/ons_aanbod/massage-van-sanne/

Heeft u een vraag of komt een ander tijdstip beter uit? Neem dan even per mail contact met mij op.
[email protected]

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar!



"Verschillende soorten massages. Zowel voor de ontspanning als klachtgericht. Voor meer informatie over behandelingen, prijzen of het maken van een afspraak bezoek onze website."
Adres: Ruijsstraat 65A, 5988 AA Helden (plaats)
Telefoonnummer: 0642969390
Stad: Helden
Route: Ruijsstraat 65A
Postcode: 5988 AA


Recensies
De Massage was heerlijk! Sanne weet precies welke spieren ze moet aanpakken. Het is zeker een aanrader als je op zoek bent naar professionaliteit. Heerlijk een momentje voor jezelf. Sanne is een lieve, spontane en rustige meid en legt je lekker in de watten op haar heerlijke wellnessbank.
De massage was heerlijk ontspannend. De zwangerschaps massage is ook zeker aan te raden vroeg in je zwangerschap! Direct nog eentje geboekt voor als we wat verder zijn. Dankjewel Sanne het was echt genieten!
Gewoon zo ontzettend fijn, je kan fijn genieten! dit is echt een momentje voor jezelf. Zeker een aanrader, kan niet wachten op mijn volgende maandelijkse massage.
De stoelmassages van Sanne zijn bij ons ontwerpbureau altijd heel welkom, helpen echt bij schouder- en nekklachten en zijn vooral heel professioneel. Als grafisch ontwerpers met een zittend beroep een echte aanrader!
Sanne zorgt voor een perfecte massage, ze beschikt over meerdere certificaten van verschillende soorten massages. De ruimte is heerlijk rustgevend met aroma's voor tijdens de massage. Een echte aanrader!
Heerlijke massages! Of je nou de ontspanningsmassage, de hotstone massage of de samudra lomi lomi kiest. Allemaal heel fijn! Goeie masseuse, mooie ruimte, ontspannen sfeer. Echt de moeite waard
Heerlijk ontspannen zwangerschapsmassage van Sanne mogen ontvangen. Sanne stelde mij meteen op mijn gemak waardoor ik volledig heb kunnen genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid