facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellnesscenter ROC van Twente

Wellnesscenter ROC van Twente

Info

De studentes van de opleiding Beauty & Wellness heten u van harte welkom in het Wellnesscenter. Maak snel een afspraak voor een Wellness behandeling.

Geschiedenis

Samen met hun medestudenten van het MBO College voor Dienstverlening & Gastvrijheid doen onze studenten er alles aan om u heerlijk in de watten te leggen en een zalige ontspannende behandeling of zelfs een hele dag te bieden.

Adres: Wierdensestraat 65, 7604BB Almelo
Telefoonnummer: 0546809269
Stad: Almelo
Route: Wierdensestraat 65
Postcode: 7604BB



op zoek naar gerelateerd: ROC van Twente gastvrijheid, Gezichtsbehandeling Twente, Duo behandeling Twente, ROC Almelo schoonheidsspecialiste, Hamam almelo, Beauty arrangement moeder dochter Overijssel, Moeder dochter arrangement Twente, Beauty arrangement Overijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cas Spijkers Academie Twente Cas Spijkers Academie Twente 1 meter Cas Spijkers Academie
Agere Vakcentrum Agere Vakcentrum 2 km Code 95 vernieuwd. 5 leuke en interessante dagen gemaakt. Mooi materiaal, goed verzor...
MOTA Leerwerktrajecten MOTA Leerwerktrajecten 2 km Vertaald door Google Hahahhaha Origineel Hahahhaha
Recensies
Roc almelo denkt dat elke leerling hetzelfde is en hetzelfde leert dus zo lang je in hun hokje past, zul je het daar best prima hebben. Ben je dat niet, dan is het daar een hel met leraren die je graag denigreren en vernederen. Ook vinden hun het prima om geen stilte te hebben tijdens een toets of tijdens het maken van sommen, want ja dat sommige mensen stilte nodig hebben om zich te concentreren dat kan natuurlijk niet. Werdt daarna streng toegesproken door mijn mentor nadat ik om stilte gevraagd had. Ze houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd, dus een klacht indienen is zinloos. Veel over de mensheid geleerd dat jaar, weinig over bedrijfsadministratie.
Helaas zijn mijn 5 jaren gewoon vergooid omdat deze school my nooit wou aan nemen omdat ik de entreeopleiding niet heb gehaald terwijl het gesprek goed ging Almere wou my dus wel aannemen dus ik vind het betje sneu dat er leerlingen op deze school worden aan genomen die ook de rest niet halen en dat ik gewoon niet word toegelaten puur door mijn IQ ik ga hier werk van maken en een klacht indienen want my toekomst is door deze school gewoon verkloot en ze zijn ook totaal niet vriendelijk
Begeleiding: nagenoeg geen. Onderwijs tijdens Corona: amper. Mentor? Wisselt en deels onbekend en onbereikbaar. Diploma uitreiking: Wordt afgeraffeld. 1 docent moest een verhaaltje vertellen over een student die nooit in haar klas had gezeten...hoe dan! Etentje: kan niet doorgaan ivm corona hoezo dan? er zijn toch regels en de horeca is open?? Studenten gaan toch naar het geplande restaurant. Surprise van de dag: de docenten zitten daar allen gezellig aan 1 tafel te eten 1,5 meter? nee dus Hoe kun je zo met studenten omgaan: beschamend.
Fijn gelunched in de Brasserie.Bedieding ondanks dat nog studenten zijn op de juiste en vriendelijk manier geholpen.Soep had warmer gemoeten.
Waardeloze school. Leraren die onder het les geven koffie gaan drinken en roken en weglopen en vervolgens 1 uur lang wegblijven Ben nu gaan door studeren aan het Saxion waar de kwaliteit van onderwijs veel beter is !
Prachtig gelegen omdat het naast het station ligt. Ook met de auto gped te bereiken. En het is een goede ROC met veel opleidingen.
Rolstoelingang en Lift, Schoon,Fris, Ruim Gebouw. Aardige Mensen, Kom er zelf weleens bij de Kapstersopleiding voor gratis knipbeurt, of Haarkleuring. Ruimte buiten voor parkeren, en eigen parkeergarage. Gelegen vlakbij Centrum aan NSstation, en bereikbaar met openbaar vervoer.
Ik was er voor 2 uur ofzo in de kantine en ik zag niemand in deze school die ook werkelijk hier wou zijn. Wel grappig om te zien tho
Totaal geen goede begeleiding alles wordt laat doorgegeven en leraren raken belangrijke papieren kwijt
Geweldig, net bijna mijn trein gemist door mijn kluisje die niet open ging. Verder is het wel leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid