facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness Warmond

Wellness Warmond
Adres: Veerpolder 4, 2361 KV Warmond, Nederland
Telefoonnummer: 071 301 1976
Staat: Zuid-Holland
District: Teylingen
Stad: Warmond
Route: Veerpolder
Huisnummer: 4
Postcode: 2361 KV


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:30–22:30
woensdag: 10:30–22:30
donderdag: 10:30–22:30
vrijdag: 10:30–22:30
zaterdag: 10:30–22:30
zondag: 10:30–22:30

Recensies
Heerlijke plek. Niets meer en niets minder. Eigenlijk moet ik een 1 ster geven en zeggen dat het he-le-maal ruk is. Anders wordt het veel en veel te druk daar in de sauna! Maar normaliter gaan we door de weeks. Nu waren het veel vrijdagavond borrel mensen die elkaar net iets te lang bleven praten.
Zou echt een top plek kunnen zijn. Maar helaas lopen er en paar stamgasten rond die denken dat ze koning zijn. Heel brutaal tot dreigend toe dat andere gasten niks durfde te zeggen terwijl zij zich rot ergerde. Door deze vaste klanten worden de sauna als kroeg/ontmoeting plek gebruikt. 1 sauna voor mannelijk contact.nBest jammer dat 1% de boel verpestnHet eten is echt héél goed, hoop rust ruimte en leuk aanbod voor leuke prijs. Wij zouden hier anders zeker vaker heen gaan.
Sauna Warmond is werkelijk een pareltje als het gaat om een luxueuze spa-ervaring. De eigenaar, Mike, is een toonbeeld van gastvrijheid en professionaliteit. Zijn aandacht voor detail en passie voor het vak stralen door in elke vezel van de sauna.nnWat Sauna Warmond echt onderscheidt, is niet alleen de prachtige faciliteiten en rustgevende sfeer, maar ook de culinaire hoogstandjes die Mike weet te creëren in zijn keuken. Van gezonde salades tot hartverwarmende soepen en verrukkelijke hoofdgerechten, elke maaltijd is een feest voor de smaakpapillen.nnEn laten we het niet vergeten: de massages bij Sauna Warmond zijn van een buitengewone kwaliteit. Mike's professionele handen weten precies de juiste plekken te raken en elke spanning moeiteloos weg te kneden. Een massage bij Sauna Warmond is echt een ervaring die je diep ontspant en verfrist.nnKortom, Sauna Warmond is niet zomaar een sauna, het is een bestemming voor verwennerij en welzijn. Een bezoek aan deze prachtige locatie, met Mike als toegewijde gastheer, is een ervaring die je keer op keer wilt herhalen.
Doordat het er niet massaal is qua bezoekers of grootte, is het er heel plezierig ontspannen. Genoeg keuze in baden en sauna's, en de horeca is prima in orde.
Prima sauna met relaxte sfeer en lekker eten. De vaste gasten zouden iets minder nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn maar voor ons een heerlijke sauna vlakbij ons huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid