facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness Resort Veluwse Bron

Wellness Resort Veluwse Bron
"Luxe, wellness en ultieme ontspanning in Emst tussen Zwolle en Apeldoorn bij de Veluwse Bron! De Veluwse Bron bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden. Warm je spieren op in de Finse sauna, prikkel je zintuigen in het kruidenbad en plof neer op een fauteuil bij de haard. Een droombestemming in Gelderland!"
Adres: Viskweekweg 10 , Emst 8166 KJ, NL
Telefoonnummer: 0578 688 888
Stad: Emst
Route: Viskweekweg 10
Postcode: 8166 KJ


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: Veluwse Bron arrangement, Veluwse Bron telefoonnummer, Veluwse Bron actie, Sauna Veluwe, Veluwse Bron badkledingdag, Veluwse Bron overnachten, Korting Veluwse Bron, Veluwse Bron actie 2e persoon gratis
Recensies
Mooie sauna, maar erg slecht hoe je behandeld wordt in het restaurant. We waren al ruim 20min aan het wachten, dus liepen naar de bar om te vragen of we konden bestellen. Er zou iemand gestuurd worden, 10min later nog niemand, waarop ik mn hand op steek, de man geeft een knikje, maar 10min later nog niemand. Dus wederom naar de bar gelopen, daar werd door dezelfde man tegen zijn collega gezegd dat we zeikerds waren. Echt onbeschoft en wat een mega slechte service!! Ook tijdens de lunch was het restaurant bom vol als je niet van buffet wilde eten tenminste. Daarvoor stonden nog vele tafeltjes leeg, maar die mocht je niet gebruiken. Je moest simpelweg maar even wachten. Erg jammer dit, want dit voelt niet echt als ontspanning. Zonde van zo'n mooie sauna. Het was de laatste keer dat wij hier geweest zijn. En nu ik ook andere reviews lees, denken er veel meer mensen zo over.
Vandaag een half uur voor dichte slagbomen gestaan.. met mij vele andere. Toen ik de parkeerplaats opreed bleek het prop vol te staan dus wilde ik naar P2 gaan maar de slagbomen gingen niet open we hebben met heel veel auto's die ook geen parkeerplek meer konden vindenruim een half uur stil gestaan in de bloed hitte. Er zijn meerdere mensen naar binnen gegaan om dat aan te geven. Er werd een half uur niks gedaan!! Bij het aangeven worden er geen excuses gemaakt en bij het betalen eind van de dag ook niet. Nou kan weleens iets gebeuren natuurlijk maar er werd erg nonchalant mee omgegaan. Verder geen compensatie of op zn minst een excuses. Dat was op zn plaats geweest. Eten ook erg erg duur.. maargoed dat weet je dan van te voren. Verder de baden en sauna's super.
Veel te druk, weinig mederwerkes in de bediening waardoor het 2e restaurant niet open was. Echter wel aantal gasten binnen gebasseerd op de volle capaciteit. 2 uur moeten wachten om überhaupt aan tafel te kunnen zitten. Niet alles kunnen krijgen van de menukaart omdat het te druk is in de keuken. Divesre faciliteiten gesloten. Na klagen bij het afrekenen geen compensatie gekregen omdat ze daar geen opdracht toe krijgen. Slechte zaak. Wat ooit zo'n mooie en kwalitatieve sauna was verpaupert in snel tempo. Jammer.
Wij zijn gisteren zat.11 febr.2023 geweest Prachtige Sauna met veel aanbod en diverse baden, bubbel baden, kruidenbad, groot aangepakt. Prachtig buitengebeuren enorme weide aan een meertje …echt top Minder leuke ervaring is het restaurant echt bomvol en 45 min moeten wachten op ons bestelde eten ; was geen plek en mochten bij de gratie gods aan de buffet tafels plaats nemen. Maar na 45 min wachten kreeg ik 2 ver aangebrande keiharde kroketten ; ben gaan eten een gedeelte buurman naast mij stuurde ze gelijk terug maar had geen zin om nog een keer heel lang te wachten Beter is om klanten te vragen wat hun intentie is om welke tijd te gaan lunchen en een tijd shift te maken … opgelost Bij het uitchecken vind ik het gek om weer in een lange rij te staan tussen incheckers Dit kan makkelijker en beter aan de zijkant verkleind irritatie En nog 1 punt; heel belangrijk Maar de kabels voor electrisch auto’s opladen Er stonden wel 300 auto’s Dus zo’n minimaal oplaad sessie is niet van deze tijd Er zijn bedrijven die opladers plaatsen en in eigen beheer nemen dus zelf geen investeringen Komen veel klanten van veraf dus is het zeker noodzakelijk om dit groot uit te breiden. Bert Spenkelink Geboekt onder Rianne Dijkshoorn
Het was guur weer met veel wind en echt bijna alles is buiten. Het was hartstikke druk waardoor we vaak ook ergens niet in konden. Vond de eet gedeeltes ongezellig en het was niet echt lekker zitten. Het restaurant was gigantisch en echt ingedeeld op gigantische mensen massa’s. Eten was niet bijzonder en weinig keus. Wel echt leuk al die chalets met verschillende sauna’s. Voor mij was 1 keer voldoende. Ik hoef hier niet perse weer naartoe. Ps ik zit al twee dagen aan de diarree na daar te hebben gegeten.
We waagden ons aan een dagje sauna Veluwse Bron, ondanks de vele negatieve reviews. Het overtrof onze verwachtingen. Geen rij bij de kassa en snelle service. Diverse sauna's voor ieder wat wils, zwembad, zoutwaterbad allemaal heerlijk. Het eten was voortreffelijk en de bediening was meer dan vriendelijk. Genoeg ligbedjes op de weide en een prachtig uitzicht over het meer. We hebben een heerlijke relaxdag gehad. Eén van de mooiere sauna's, is onze ervaring. We komen niet uit de buurt, anders zouden we vaker hier terug komen. Wellicht tijdens een volgende vakantie. 29-06-2023
Opzich een fijne sauna. Echter een aantal zaken die mij direct opvielen. - overal grote lelijke plastic planten. Zelf in de serre. Daar groeit juist toch alles? - een aantal plekken slecht onderhoud. Schimmel aan plafonds door deuren die niet sluiten en of kalk langs de baden. Op sommige plekken komt de purschuim tevoorschijn door ouderdom. - rustruimte met te weinig lig bedden bij drukkere dagen. - in de natte sauna's weinig mogelijkheden om de bankjes schoon te spoelen voordat je kan gaan zitten. Het is beter geweest in het verleden..
Teleurstellende dag. Sauna te druk te veel mensen, en heel lang moeten wachten op de lunch. Later op de dag eten geannuleerd vanwege weer lang wachten en elders gaan eten. Bij het uitspreken van onze ervaring had de receptie nog de ultieme kans om ons gehoord te laten voelen helaas was het antwoord oh wat jammer. Voor ons een no go om hier nog eens heen te gaan.
We hebben deze sauna als één van de beste ervaren tot nu toe. Super vriendelijk personeel, lekker eten voor een goede prijs en heerlijk veel ruimte en ruime keuze aan sauna's! Daarvoor komen wij graag vanuit Zeeland even een dagje ontspannen.
Zeer prettige sauna om een dag door te brengen. Buiten zeer veel mogelijkheden om te liggen en relaxen. Er rijdt een wagentje rond waar je een koud biertje kunt bestellen. Lunchgerechten smaken goed en worden snel geserveerd. Personeel vriendelijk. Ritueel Ceylon is een aanrader: we waren met zijn vijven en kregen een uitgebreide scrub, haarmasker, bodymist en klankschaal sessie. Ritueel duurde drie kwartier, dit was precies goed vanwege de intensiviteit van de drukkende warmte. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid