facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness Pedicure Judith

Wellness Pedicure Judith

Geschiedenis

Behandelingen alleen op afspraak

Ik richt mij niet alleen op de standaard pedicure behandelingen, maar bied behandelingen voor een brede doelgroep: Sporters, kinderen, jongeren en volwassenen, vrouwen & mannen!
Voor al deze mensen wil ik graag het belang van voetzorg onder de aandacht brengen en hulp bieden bij nagelaandoeningen of voetklachten.
Niet alleen vanuit een medisch oogpunt, maar ook preventief: ter voorkoming van voet- of nagelklachten door bijv. sport, werkzaamheden of schoeisel (zoals bijvoorbeeld werkschoenen)

Daarnaast bied ik hand-, voet-, onderbeen- & nagelbehandelingen op cosmetisch en wellness gebied, zoals: massages, scrub, paraffinepakkingen & gellak (voor handen en voeten)

Ik help je bij overtollig eelt, kloven, likdoorns, ingroeiende nagels, droge huid, kalk-en schimmelnagels en vele andere voetklachten.
Ook kan ik met behulp van een blauwdruk inzicht krijgen in de afwikkeling van je voeten en eventuele standsafwijkigen. Om zo terugkerende klachten te kunnen verklaren en jou gericht advies te kunnen geven.

Mijn doelstelling is kwaliteit van zorg bieden en ervoor zorgen dat mijn cliënten met een glimlach weer de deur uit gaan.
Ik ga voor: hygiëne, zorgvuldigheid en gastvrijheid!



"Voeten hebben veel te verduren in ons drukke leven,dit vraagt om een goede voetverzorging.Pedicurepraktijk Judith van Es biedt verschillende behandelingen om ervoor te zorgen dat je voeten krijgen wat ze verdienen."
Adres: Loohof 61, 6956cp Spankeren, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-21562904
Stad: Spankeren
Route: Loohof 61
Postcode: 6956cp


Recensies
Geweldige eerste ervaring bij Judith! Lekker kletsen en nu heb in prachtig gekleurde, eeltvrije voetjes.
Ik kom al een enige tijd bij Judith, ze beheerst haar vak goed en netjes! Werkt nauwkeurig en heeft fantastische kleuren voor gel nagellak. Ze is vriendelijk, zeker een aanrader
Judith is een hele fijne pedicure. Ze is erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Ik heb een fijne behandeling gehad!
Wat een fijne praktijk en wat een deskundige dame is Judith. Goede behandeling en super goede adviezen. Flexibel en altijd goed gehumeurd. Ik vraag veel van mijn voeten door wandelen en hardlopen. Judith heeft een aantal belangrijke problemen verholpen. Heel blij mee!
Hoe fijn als je voeten zijn gedaan bij Judith heerlijk net of je weer over wolkjes loopt . En een leuk kleurtje op mijn nagels
Fijne behandeling en ik kon heel snel terecht! Goede service!
Super pedicure!! Heel blij mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid