facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness Massage

Info

Wellness Vibration Massage

Geschiedenis

Hoi....even voorstellen.


Mijn naam is Hans,

woon en werk op een idyllisch plekje in Vinkel.....hoe mooi kan het zijn.

Heb tot 6 jr. geleden een goed lopend bedrijf gehad, dat bestond uit het ontwikkelen en maken van producten en installaties voor de gehele industrie.

Ben mij daarna gaan verdiepen in de anatomie en psyche van de mens, een heel andere richting dus, en ook zeer boeiend..!

Een paar jaar geleden heb ik (samen met afd. neurologie) een apparaat ontwikkeld dat organen, weefsels en stelsels van het menselijk lichaam (opnieuw) activeert.

Je kan het vergelijken met het resetten, (opnieuw) opstarten van je lichaam, wat een zeer positief effect heeft op lichaam en geest.

Mijn werk bestaat sedert ruim een half jaar uit het geven van Massage Vibration behandelingen in m'n thuispraktijkje in Vinkel.

ok....dit was het even voor nu..
Behandeling:
plaatselijk wordt het lichaam in heerlijk zachte dieptetrilling gebracht en gelijktijdig handmatig gemasseerd.
De trilling is prettig voelbaar en werkt door op diepere lagen.
Het hele lichaam wordt op deze manier het meest efficiënt en vooral ontspannen behandeld. Door de DIEPTETRILLING worden organen in beweging gezet, spierweefsel versterkt, poriën geopend, lymfe- en vatenstelsel geactiveerd, waardoor afvalstoffen (o.a. vetten) worden afgevoerd.



"Bij Massagepraktijk De Tijdgeest kunt u terecht voor heerlijke massages. Zowel bij ons op locatie als bij u aan huis. Doordat wij met passie masseren, laten wij u weer helemaal tot rust komen."
Adres: Hyacinth 103, 5382JP Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 (0)73-6222500
Stad: Vinkel
Route: Hyacinth 103
Postcode: 5382JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 18:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid