facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness en Beauty Boomhiemke

Wellness en Beauty Boomhiemke

Info

In dit sauna- beautycenter van topniveau kunt u heerlijk onthaasten en helemaal tot uzelf komen. In Wellness spAmeland heeft u veel keus uit saunafaciliteiten en -variaties.

Adres: Jan Roepespad 4, 9161ct Hollum
Telefoonnummer: 0519555158
Stad: Hollum
Route: Jan Roepespad 4
Postcode: 9161ct



op zoek naar gerelateerd: spameland, wellness spameland hollum, wellness boomhiemke, boomhiemke restaurant, wellness ameland, boomhiemke wifi, sauna ameland, zwembad boomhiemke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure en Nagelsalon Leonie Pedicure en Nagelsalon Leonie 1 km Ontzettend plezierig en kundig geholpen
West29 huidverzorging West29 huidverzorging 1 km West29 huidverzorging: Huidverzorging en Ontspanning
West29 Huidverzorging West29 Huidverzorging 1 km Vertaald door Google En Origineel Ja
Recensies
Wat een heerlijke massage! Jullie hebben echt aan alles gedacht. Warme olie, rustige muziek, warme dekentjes, aromaolie..... Heerlijk! Dankjewel! :
Wij hebben genoten van de Boomhiemke Special. Fijne kleinschalige sauna faciliteiten, lekkere lunch en een prettige behandeling. We zijn allebei voldaan de deur uit gelopen en fijn tot rust gekomen. Aanrader!
Geweldig genieten van de sauna en de wellness erna. Heerlijk verwend geweest
Prima voor een morgen of middag.
Mijn vriendin en ik hadden vandaag een arrangement voor Valentijn en hadden de luxe de hele sauna voor onszelf te hebben. We begonnen met een rug/nek massage en genoten daarna van de verschillende sauna's. Er is een Turkse stoomsauna met eucalyptus optioneel, een Noordzeesauna 75° met zeezout in de cabine, een Finse sauna 85° en een infraroodsauna verwarmd door de lampen. Ontspanningsruimte, warme en koude douche en een kleine buitenruimte om af te koelen. Ook kunt u hier terecht voor een schoonheidsbehandeling en zonnebank lights. Het was schoon en vriendelijk personeel. Koffie en thee inbegrepen.
We hadden een leuk verblijf van 4 uur in de sauna. Er is 1 ster aftrek voor het ontbreken van kussens op de ligstoelen, die nogal hard leken en het ontbreken van een mogelijkheid om buiten af ​​te koelen. De drie sauna's en het hele gebied zagen er goed onderhouden en onlangs gerenoveerd uit. Koffie en thee waren gratis. De sauna's zijn textielvrij, de gasten kunnen naar eigen inzicht zelf opgietingen doen.
Eigenlijk 0 sterren de bowlingbaan werkt niet goed en we konden niet spelen omdat niets werkte en we zaten een uur rond zonder dat er iets gebeurde en de minigolfbaan is ook niets bijzonders, vooral omdat er altijd zand in je ogen vliegt en de steeg is relatief oud is...
Mijn vriendin en ik hebben hier een massage gehad. Ze waren gastvrij en we hebben er erg van genoten.
Kreeg een zeer goede massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid