facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wellness Be Fit

Wellness Be Fit

Info

Wellness Be Fit heeft een massagepraktijk in Lutten. Ik biedt sportmassages, ontspanningsmassage, klachtgerichte massages en fybromassage aan.

Geschiedenis

Massage op afspraak in mijn praktijk in Lutten of aan huis.
Daarnaast is het mogelijk om op afspraak (dinsdag) een massage aan huis te krijgen in Almelo/Enschede

Adres: anerweg noord 76, 7775at Lutten, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0627993497
Stad: Lutten
Route: anerweg noord 76
Postcode: 7775at


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Klachtgerichte massage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outdoorconcurrent Outdoorconcurrent 2 km Schietsport en méér!
Toneelvereniging Toneelvereniging "Plankenpret" Lutten 4 km Gezellige amateur toneelvereniging
Recensies
Ik kom elke maand voor een Fibro massage en dit helpt mij enorm ivm mijn fibromyalgie. De massage is niet altijd pijnloos, vooral in het begin dat ik kwam was het soms best pijnlijk, maar later heb ik er zoveel verlichting van. Ik blijf zeker komen!! Blije klant!!
Een heel goede klachtgerichte massage gehad. Zere nek en schouders. Nu weer pijnvrij. Rustige omgeving en professionele behandeling. Een echte aanrader als je van je klachten af wilt!
Een respectvolle masseur die de juiste spieren weet te vinden. Ik gaf aan van welke spieren ik last had maar aan het einde waren ook de spieren waarvan ik nog geen last van had los gemasseerd. Ik kom zeker terug!
De afspraak is online eenvoudig te boeken. Tijdens de afspraak wordt er de tijd genomen om naar de klacht te luisteren. Vervolgens wordt aangegeven hoe de geboekte behandeling eruit ziet en wat er gemasseerd wordt. Al met al een prettige ervaring.
Super vriendelijke en kundige masseur! Een echte aanrader! Elke twee weken een super goeie fibromassage met aanpassingen die bij mijn lichaam het beste passen!
Vriendelijke masseur. Rustige sfeer en goeie behandeling. Ik kom zeker nog eens.
Goede masseur. Ik had een klachtgerichte massage geboekt vanwege m'n overbelaste kuitspier waar ik al 2 maanden mee liep, elke stap deed pijn en dat maakt het sporten niet bepaald prettig. Tijdens de massage gezellig kunnen praten terwijl alle knopen eruit werden gehaald, spierpijn na de tijd, maar het voelde de volgende dag al goed aan, alsof de spieren weer tot rust zijn gekomen, en niet dat ze constant moe aanvoelen. En nu na 2 weken heb ik weer 9km hardgelopen zonder problemen. Dus daarmee kan ik het iedereen aanraden! Deze massage was precies wat ik nodig had om weer lekker te kunnen sporten
Top... heerlijk ontspannen en los na de massage!
Na weken rugpijn...paracetamol en diclofenac vreselijk veel pijn... gisteren behandeld en zeker 50% minder pijn, volgende week weerik ben een ander mens nu dankjewel
Handig online te reserveren. Klachtgerichte massage is stevig, maar niet pijnlijk. Prettige omgang, wel een praatje, maar zeker niet teveel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid