facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welkoop Santpoort

Welkoop Santpoort
"Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je."
Adres: Hagelingerweg 210, 2071 CN Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 0235370357
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hagelingerweg 210
Postcode: 2071 CN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Welkoop openingstijden zondag, Ranzijn santpoort, Openingstijden Welkoop Roelofarendsveen, Openingstijden Ranzijn Velserbroek, Welkoop Amsterdam Noord, Welkoop vuurwerk, Welkoop assortiment, Vuurwerk Santpoort
Recensies
Gedane aankoop mocht ik niet terugbrengen. Voldeed helaas niet. Kreeg geen geld terug. Kon na luid praten in de zaak de helft van de aankoop terugkrijgen. Moest dat wel gebruiken voor een nieuwe aankoop. Het is dat ik helaas geen lid ben vd consumenten bond anders had ik ze ingeschakeld. Meerdere reviews hierover gelezen. Doen zich vriendelijk voor maarrrrrrrrr ......... . Mij zien ze niet meer in deze vestiging al kreeg ik het gratis.......... .
Aardig personeel. Buitenplanten afdeling vond ik er niet goed verzorgd uitzien. Veel verdroogde planten en onkruid tussen de tegels. Binnenafdeling wel netjes.
Zeer uitgebreid assortiment. De kleding die ze hebben, Outlook en werkkleding, is erg leuk en betaalbaar. Vriendelijk personeel.
Mooie ruime welkoop. Waar je veel planten kunt kopen voor zowel binnen als buiten. Groot voordeel is dat deze welkoop ook op zondag geopend is. Parkeerruimte is goed peesoneel is erg vrienldelijk.
Leuke zaak, deskundige bediening. Groot assortiment.
Goede zaak, veel variatie, goede bediening. Veel assortiment,van dierenvoer ,planten,aarde,kleding alles wat op en om de tuin is,mooie aanbiedingen en zelfs frisdranken voor een redelijke prijs. Ga een keertje kijken
Planten en veel soorten grond. Meststoffen. Zeer uitgebreid assortiment gereedschap voor werk in tuin en bos. Veel kleding soorten voor werk in tuin en bos. Voeding voor dieren. Ik kom er graag.
Fijne winkel met een breed assortiment, en normaal personeel
Altijd even vriendelijk. Als je een klantenkaart heb en je vult je gegevens in ook je huisdieren bezit. Krijg je een mailtje voor hun en je eigen verjaardag voor een presentje. Altijd leuk
Vriendelijk personeel. Maar erg duur de plantjes voor wat je krijgt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid