facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welkoop

Welkoop

Info

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier.Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Geschiedenis

Welkoop, winkels met verstand van tuin & dier

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je.

De winkelformule

Ons assortiment sluit naadloos aan bij alles wat klanten nodig hebben voor tuin en dier. We hebben vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. We voeren in al deze categorieën producten van A-merken én van onze huismerken Welkoop en Kenner, huismerken die garant staan voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Dat unieke assortiment is, samen met ons deskundige advies, de basis van onze formule.

Adres: Horsterweg 68, 5975 NB Sevenum
Telefoonnummer: +31774672222
Stad: Sevenum
Route: Horsterweg 68
Postcode: 5975 NB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Welkoop Alkmaar, Welkoop Pijnacker, Welkoop Stadskanaal, Welkoop Hilvarenbeek, Welkoop Apeldoorn, Welkoop Winschoten, Welkoop Numansdorp corona, Welkoop Lochem
Recensies
Mooie grote winkel met een uitgebreid assortiment.
Gezellige winkel, sfeervolle en goed advies. Genoten van de opendag
Groot assortiment, prijs kon wat lager.
Prima winkel met goed advies en vriendelijk personeel
Erg goed geholpen door vriendelijk personeel!
Fantastich,vriendelijk personeel, alles erg ruim op gezet.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ieder personeelslid heeft zijn eigen specialisme lijkt wel. Dat is ontzettend fijn.
Prima winkel met ruim assortiment.
Prima winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid