facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welkoop Hoogeveen

Welkoop Hoogeveen

Info

www.welkoop.nl

Geschiedenis

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je.



"Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je."
Adres: Dr.Anton Philipsstraat 12, 7903AM Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528235310
Stad: Hoogeveen
Route: Dr.Anton Philipsstraat 12
Postcode: 7903AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: welkoop hoogeveen openingstijden, welkoop hoogeveen telefoonnummer, welkoop hoogeveen koopzondag, welkoop folder, welkoop hoogeveen dierenarts, welkoop beilen, welkoop hoogeveen zwembad, welkoop coevorden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cigo 't Centrum Hoogeveen Cigo 't Centrum Hoogeveen 1 km Dè winkel voor kansspelen wenskaarten tijdschriften en zoetwaren. Groot assortiment f...
Winkelcentrum 'De Wielewaal' Winkelcentrum 'De Wielewaal' 2 km Hele fijne supermarkt!! Ik kom er graag boodschappen halen. Vriendelijk personeel, he...
Winkelcentrum De Weide Winkelcentrum De Weide 3 km Vele mogelijkheden,verschillende winkeltjes en eetgelegenheden.. wel jammer van parkj...
Recensies
Als je hier iets besteld kleding is het echt de vraag of je het krijgt. En de levertijd is al helemaal een drama.... Best wel jammer. Want de kleding is echt wel van goeie kwaliteit.... Nu nog iets doen aan het lever zekerheid!
Dierbenodigdheden, tuinartikelen, werkkleding, etc nodig? Die zijn bij Welkoop Hoogeveen goed verkrijgbaar. Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Goed voor elkaar!
Prijzen zijn lager Super nette winkel met personeel wat je altijd wil helpe met een glimlach
Een fijne winkel met hele vriendelijke medewerkers en klanten Goed meedenkend en behulpzaam!
In enkele paden stonden pallets met voorraad wat nog gevuld moest worden in de schappen waardoor het een beetje een zoektocht werd. Wel vriendelijk personeel!
Een geweldige winkel voor diverse huishoudelijke artikelen. Ik merkte ook goederen op voor toerisme en dierenliefhebbers. Ruime kamers met een geweldige merchandise-indeling. Ik kom zeker nog een keer terug.
Nette winkel. Vriendelijk personeel met veel kennis
Waren er gisteren voor nieuwe werkbroek voor m'n man. De werkbroek die hij er 5 maanden geleden kocht was helemaal door op het zitvlak. We liepen er over te klieren, maar personeel toch serieus op. Duidelijk aangegeven dat we niet kwamen om te reclameren, maar dit is wel door Welkoop gedaan! Ze staan er echt voor kwaliteit! Hele fijne service, bedankt daarvoor!
Leuk om even doorheen te wandelen maar niet spectaculair. Geschrokken van de prijzen....
Zeer groot assortiment diervoeding en voor de tuin. Wel uitkijken met de prijzen de kassa geeft vaak een duurdere prijs aan dan aangeven.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Welkoop Hoogeveen met het openbaar vervoer


Hoogeveen, Newtonstraat 90 meter
33
Hoogeveen, Newtonstraat 100 meter
33

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid