facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welkoop Ede

Welkoop Ede

Info

Verstand van tuin en dier.



"Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je."
Adres: Lorentzstraat 2D-1, 6716AD Ede
Stad: Ede
Route: Lorentzstraat 2D-1
Postcode: 6716AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: nieuwe welkoop ede, welkoop veenendaal, welkoop ede vacatures, welkoop wageningen, welkoop openingstijden, welkoop webshop, welkoop ede lorentzstraat, welkoop barneveld
Recensies
Parkeerterrein voor de deur Rolstoelvriendelijke ingang. Zeer vriendelijk geholpen. Ik had een twee zakken voer gekocht en de medewerker wees mij er op dat het niet dezelfde waren. Helemaal top wat dat was nou net niet de bedoeling. Mooie grote overzichtelijke winkel. Mogelijk heide om punten te sparen en die in te wisselen voor korting op je aankoop bedrag. Fijne Welkoop.
Ze zijn weer volop in de kerst stemming!! Zie foto's voor een betere impressie.
Ik was erg blij om diervriendelijke, 100% vegan kleding te vinden; vandaag mooie schoenen en een jas gekocht. De mensen die bij Welkoop Ede werken, zijn erg vriendelijk. En een speciaal compliment aan mevrouw Linda; wat is ze ontzettend behulpzaam en aardig! Bedankt voor de fijne winkelervaring.
Ik vind dit een ruim opgezette winkel, maar ik kom nooit bij andere vestigingen, dus ik weet niet of het een grotr vestiging is. De schappen zijn maar tot bepaalde hoogte waardoor je een ruimtelijk effect houdt. Wij komen hier voor goede kwaliteit moestuinzaad en andere zaken voor het tuinieren. Valt me wel vaak op dat er max 2/3 producten per soort op voorraad zijn, de schappen zijn niet toch achtering gevuld. Het assortiment is heel divers, van spullen voor tuinieren, tot huisdieren en vogelzaad, tot buitenkleding en zelfs uitgebreid bak-spullen en ingrediënten. Personeel.is vriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Erg handige locatie ook vlakbij de grote bouwmarkten.
Fijne winkel Fijn personeel Altijd bereid om te helpen bij vragen
Vriendelijk personeel, fijne winkel. Ze hebben een gevarieerd maar niet al te groot assortiment.
Dit katten puzzel gehaald vond t prachtig zoeken
Haal ik tegenwoordig mijn hondenvoer kenner...Eigen merk van welkoop..Pup doet het er super op.
Altijd vriendelijke medewerkers. Groot assortiment. Kom er graag.
Fijne winkel, behulpzaam en vriendelijk personeel. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid