facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welkom Dance Masters

Welkom Dance Masters

Info

Joomla! - Het dynamische portaal- en Content Management Systeem

Adres: Bondstraat 13, 2161HA Lisse
Telefoonnummer: 0653929988
Stad: Lisse
Route: Bondstraat 13
Postcode: 2161HA


Recensies
Danscentrum Welkom is een bijzondere plaats. In een karakteristiek historisch pand is de dansschool gevestigd, en behalve danslessen worden ook andere actieve cursussen gegeven. Ikzelf volg er dansles, en ik vind het na 7jaar nog steeds hartstikke leuk. Mocht je wel eens gedacht hebben 'het zou mij wel leuk lijken', aarzel dan niet en ga op les! Of kom naar één van de dansavonden op de zaterdag, die is om de week.
Erg goede dansschool, veel aandacht voor leerlingen, voelt je er echt welkom! Tevens vaak op zaterdagavond een dansavond.
Het was weer fantastisch om te kunnen en mogen dansen. Hoop dat er geen sluitingen meer komen vanwege de corona. Fijn om iedereen weer te zien.
Zulke fijne dansjaren 10 gehad hier bij Peter en Rachel.
Meest warme, neest fantastische danscentrum die er is.
Beste dansschool in de regio!
Vertaald door Google Een fantastische dansschool onder leiding van het vriendelijke stel Peter en Rachel. Ik raad deze plek helemaal aan. Origineel A fantastic dance school led by friendly couple Peter and Rachel. I totally recommend this place.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid