facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welcom Noordwijk

Welcom Noordwijk

Info

Welcom Noordwijk is uw onafhankelijke telecomspecialist. U kunt bij ons terecht voor abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Xs4all, Tele2 en Ben.



"Voor al uw vragen over mobiele telefonie, Vaste telefonie, hardware, energie of reparaties, neem contact met ons op via 06-12345778 of stuur een whatsapp bericht."
Adres: Maarten Kruytstraat 30, 2202GX Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31715690123
Stad: Noordwijk
Route: Maarten Kruytstraat 30
Postcode: 2202GX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoonwinkel Noordwijk hoofdstraat, Gsm Noordwijk, Repair Clinic Noordwijk, Telefoonwinkel Katwijk, Telefoonwinkel Noordwijkerhout, Welkom telefoonwinkel
Recensies
Wat een slechte service!! Afspraak gemaakt om 10 uur, maar de winkel was niet open, als de winkel dan open gaat ,word er alleen Engels gesproken en de muziek gaat hard aan. Nederlands sprekend personeel is blijkbaar te veel gevraagd. Als er dan iemand is die wel Nederlands spreekt en waarbij je kenbaar maakt dat dit toch wel slechte service is ,word er nog geeneens excuus gemaakt. We wilden een telefoon kopen ,maar doen dat wel ergens anders.
goed geholpen tot de volgende keer. Bedankt voor de geduldige service! top.
Heel vriendelijk geholpen. Wekenlang is geprobeerd om data van de harde schijf van mijn gecrashte laptop te halen. Het is niet gelukt, maar aan de inzet heeft het niet gelegen. Goede service!!
Vodafone winkel die mij uitstekend geholpen heeft.
Ik heb mijn accu laten vervangen. Achteraf kreeg ik te horen dat het geen origineel is en ik voortaan standaard een melding hier over krijg op mijn telefoon. Ook is niet meer zichtbaar is wat de conditie is van de batterij. Had ik dit vooraf geweten, had ik het vervangen nooit uit laten voeren.
Super goed geholpen en alles doet het weer. Erg blij mee
Top zaak in Noordwijk. Ring laten installeren.
Nieuwe iPad gekocht. Dank voor de installatie.
Super zaak. Ook zakelijk zijn ze erg goed.
Ik heb werkelijk waar tot nu toe nooit zo'n klant onvriendelijke winkel meegemaakt als Wecom. Bij mijn aankopen super goed geholpen door de medewerkers die mij die dag geholpen hebben. Totaal niets op aan te merken. Ik koop daar zeker rond €1500,- aan spullen, waaronder een Apple 11 telefoon. Echter, na een paar maanden doet de telefoon en/of oortjes raar. Eerst zegt een van zn medewerkers een ander dan die mij bij de aankoop hebben geholpen dat ik hiervoor het beste maar naar een andere Apple winkel kan gaan deze zouden mij namelijk sneller en beter kunnen helpen. Deze winkel ligt op een paar minuten lopen van mijn huis. Ik had geen zin om weer een andere winkel voor te gaan zoeken. Uiteindelijk zegt de medewerker dat ik ze terug kan brengen zodat zij ze kunnen opsturen naar Apple. Naderhand een paar wekenn later ga ik terug met de oortjes. Het eerste wat ik hoor is dat op de oortjes geen garantie zit en vond het gezien het bedrag € 30,- ook raar dat ik hiervoor terug greep naar de garantie die ik had. Na aandringen en het wijzen op zijn plichten neemt hij ze in. kort daarna krijg ik een mail dat zij ze niet gaan ik opsturen en ik deze kan ophalen. Bij deze zaak is het ook mogelijk je DHL pakketje af te geven. Kom ik vandaag een pakketje afgeven wordt ik geweigerd en meldt dat de winkel gesloten is, terwijl er klanten in de winkel staan. Ik weigerde om te vertrekken en bleef bij de deur staan en ging vervolgens zelfs zover dat hij mij een harde duw gaf, dat ik bijna op de grond viel. Ronduit onbeschoft en discrimerend. Dat dit in deze tijd nog voorkomt. Ik ga hier ook zeker een klacht van indienen bij de DHL. Kort samengevat. Deze winkel is er alleen maar op uit je goed te helpen bij verkoop. Eenmaal iets gekocht wat achteraf niet goed blijkt te zijn, dan zullen ze je als eerste proberen zoveel mogelijk door te verwijzen naar andere winkels voor je klachten. Zeker waar het gaat om Apple producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid