facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welcom bij Kivits-Horst

Welcom bij Kivits-Horst

Info

Welcom Horst: uw onafhankelijke telecomspecialist voor de regio Horst-Venray ! KPN Vodafone Telfort T-Mobile Tele2 BEN Lebara Telfort VOIP energie zakelijk ZZP



"Wij staan voor je klaar!Welcom bij Kivits is dé telecomspecialist van Horst en omstreken.Klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met telecom: of het nu gaat om de nieuwste smartphone, tablet of laptop, wij hebben het in huis! Omdat we onafhankelijk zijn en alle bekende merken leveren kunnen we voor iedereen een passende oplossing bieden. Welcom bij Kivits staat voor kwaliteit en goede service.Omdat we onafhankelijk zijn en alle bekende merken leveren kunnen we voor iedereen een passende oplossing bieden. Welcom bij Kivits staat voor kwaliteit en goede service.Wij helpen je niet alleen met het juiste advies en jouw aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van gegevens"
Adres: Kerkstraat 8, 5961 GD Horst
Telefoonnummer: 077 - 231 00 13
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 8
Postcode: 5961 GD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Telefoonmaken.nl Horst Telefoonmaken.nl Horst 90 meter Nette zaak. Pasfoto's zijn snel gemaakt en zijn van hoge kwaliteit!
MV ICT-Pro MV ICT-Pro 1 km VPS Hosting Provider, Mobile phone shop, Software shop.
Recensies
Jos was hier erg tevreden over het gesprek en de uitleg over de nieuwe, telefoon Galaxi A33 5G van Samsung nogmaals dank jullie, wel . Groetjes
Zeer klantvriendelijk Snelle en goede service Doen wat ze beloven
Fijne winkel die voor de klant gaat en staat. Wij zijn zeer correct geholpen en de winkel heeft er voor gezorgd dat wij weer een goed werkende telefoon hebben. Dank je.
Jammer dat bepaalde medewerkers van nu en in het verleden van deze telefoonzaak in Venraij en Horst maar een nummer zijn en ondanks hun enorme inzet ook zo afgescheept worden bij ziekte of contractverlenging.
Afgelopen week heb ik een nieuwe telefoon in deze winkel gekocht. Ik ben hier goed geholpen en heb heel goed advies gekregen. Ben geholpen door Pieter.
Ook dit keer weer prima geholpen met vragen over mijn tablet. Dit is een super bedrijf met behulpzaam en vriendelijk personeel. Aanrader!!!
Zeer goede hulp als er wat met je telefoon is of wat dan ook .altijd welkom in de zaak dus een zeer goede service en de koffie staat altijd klaar
uitstekende service, zeer behulpzaam, een adres waar je moet winkelen
Ik sluit me aan bij de vorige recensie van Martien Gerits
Klantvriendelijk en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid