facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welcom Bij Janssen

Welcom Bij Janssen

Info

Welcom bij Janssen, uw onafhankelijke telecomspecialist.

Geschiedenis

Welcom bij Janssen is onderdeel van de Welcom-keten met winkels door heel Nederland. Wij bieden u een breed assortiment aan van verschillende (prepaid) telefoons, vaste telefoons, tablets, laptops en accessoires en abonnementen voor vast bellen, digitale/interactieve tv en internet. Daarnaast repareren wij telefoons en tablets.

De onafhankelijke positie van Welcom zorgt ervoor dat alle merken aangeboden worden. Tevens zijn alle mobiele toestellen te combineren met een abonnement van een provider naar keuze.



"Welcom bij Janssen, uw onafhankelijke telecomspecialist voor particulier en ondernemer op het gebied van mobiele telefonie, reparatie van smartphones, tablets en iPad's.Ook voor huistelefonie digitale tv en internet bent u aan het juiste adres. Welcom biedt een breed assortiment aan van verschillende smartphones, vaste telefoons, tablets en accessoires. Welcom heeft winkels door heel Nederland. De onafhankelijke positie van Welcom zorgt ervoor dat alle merken aangeboden worden. Tevens zijn alle mobiele toestellen te combineren met een abonnement van een provider naar keuze. De keuze is enorm, dus laat je deskundig informeren bij Welcom bij Janssen. Op deze manier weet je zeker dat je naar buiten loopt met het toestel dat bij jou past!"
Adres: Steenstraat 96, 5831 JJ Boxmeer
Telefoonnummer: 0485-576002
Stad: Boxmeer
Route: Steenstraat 96
Postcode: 5831 JJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Welcom folder, Welcom telecom, Boxmeer GSM, Welcom Openingstijden, Telefoonwinkel Venray, Telefoonwinkel Cuijk, Welcom Elst, Welcom Opheusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Phone House The Phone House 108 meter Ik raad mensen af in deze winkel hun aankopen te doen. Verkopers zijn niet op de hoog...
Mobile Smile Mobile Smile 974 meter MobileSmile is de online webshop voor jouw telefoon accessoires!
Recensies
Al voor de 4 d x een teleurstellende ervaring in de winkel. Nog nooit eerder hier iets overgeschreven omdat ik dacht"ach het kan gebeuren " maar helaas. De laatste is van vandaag. Afgelopen woensdag een nieuwe screenprotecter erop laten zetten. Kosten €29.95. Nu 3 dagen later weer barsten erin. Terug naar de winkel met de bon. Wat ze kunnen doen is er voor de helft van de prijs een nieuwe opzetten.???? Steeds word er gezegd dat hij niet zomaar kapot gaat. Nee dat snap ik ook maar hij is niet gevallen en het doosje beloofd dat het zo sterk is dat je er zelfs met een hamer op moet kunnen slaan. Natuurlijk die ik dat niet wat ik weet ook wel dat dit niet kan. Ik had echter meer verwacht dan een korting van €15,- omdat het er nog maar 3 dagen opzat. En als het de eerste x was geweest dat er een teleurstellende ervaring was of sls het bijvoorbeeld een maand of meer geleden was dan had ik het oke gevonden maar niet zo.
Jullie zijn erg behulpzaam, als ik een probleem heb lossen jullie het meteen op. Het gaat bij jullie niet alleen om te verdienen, maar om klanten te helpen Vriendelijke personeel
Prima geholpen en ruim opgezet. Was 5 sterren als nog als klant mee kan kijken met wat er gebeurd. Nu wordt het contact wat losgelaten terwijl personeel wel klantvriendelijk is.
Erg onvriendelijk personeel. Heel onredelijk en pure afzetterij. Heb een beschermglas van €30 laten zetten, helaas scheef gezet waardoor mijn touch id het niet meer doet. Omdat er een kras op mijn beschermglas zit binnen 2 dagen 10 centimeter gevallen, wat een kwaliteit moet ik dat maar accepteren. En een nieuwe halen. Het personeel keek me niet eens aan en ging lomp met mijn telefoon om.
Als je voor de koffie of thee gaat is het er goed toeven. Maar deze winkel is veel te duur mensen. Losse toestellen zitten zeer ruim boven de prijs waarvoor ze aangeboden worden bij andere bedrijven of winkels. Als je dan vraagt waarom dit is, schijnt dat wegens de service enz. te zijn. Nou diezelfde service krijg je ook bij de andere winkels waarbij de losse toestellen niet zo schandalig duur zijn. Jammer verder een goede winkel, als je graag de hoofdprijs betaalt. En laat je goed informeren over abonnementen, je wordt opgebeld als je abonnement afloopt, en je denkt dat je dus moet verlengen. Je hoeft niet te verlengen, als de condities van je oude abonnement goed zijn moet je het gewoon door laten lopen. Ik dacht dat de condities van het oude abonnement niet meer geldig waren als het afloopt, maar dat is wel zo, ik heb met KPN gebeld. Ik heb het niet gevraagd bij Janssen want ik dacht zij zullen het wel weten en er werd mij een nieuw abonnement aangeboden. Het was wel zo netjes geweest als ze erbij hadden verteld dat ik beter gewoon het contract moest laten aflopen en dat er daarna niets veranderd aan de voorwaarden en had ik mijn maandelijkse korting gewoon gehouden. Maar blijkbaar gaat het ze alleen om zoveel mogelijk abonnementen af te sluiten om zo hun quotum te halen. Heel nalatig, en niet kijken naar iemands voordeel. Jammer. Verder nette mensen hoor.
Erg slechte website , staat niet aangegeven welke toestellen er verkocht worden en wat ze kosten je moet dus verplicht langs de winkel gaan om even te kijken wat ze hebben en wat het kost! Lekker onhandig voor mensen die niet in Boxmeer wonen.
Vorig jaar een iphone laten repareren. Komen er orginele apple onderdelen in..Ja meneer alleen orginele apple onderdelen. 120 euro reparatiekosten. Maar voor echte onderdelen heb ik dat ervoor over. Kan goedkoper maar dan heb je geen echter onderdelen. Kom ik deze week om een apple iphone te laten repareren.. Stel ik de vraag weer..Alleen eerste klas onderdelen..Nee dat vraag ik niet komen er orginele apple onderdelen in...Nee die worden nergens geleverd en die hebben we ook niet en ook nooit gehad. Je snapt wel dat ik me behoorlijk voor de gek gehouden voel en dat ze me in deze winkel nooit meer terug zien. Klanten voor liegen, is einde van een winkel!
Heel klantvriendelijk en behulpzaam super service.
Er was een probleem, maar na een gesprek netjes opgelost. Dat is heel fijn,omdat ik daar al jaren klant ben,en na de oplossing nu,ook klant blijf bij Welkom bij Janssen.
Bij welcom Boxmeer geweest. Dacht dat voeding iPhone kapot was. Medewerker heeft alles gecontroleerd en schoongemaakt. Alles werkt weer. Geen kosten. Helemaal goed. Eerder telefoon laten vallen. Scherm kapot. Kon dezelfde dag gemaakt worden. Personeel geeft goed advies. Niets mis mee. Groet Joost Hofmans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid