facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wel-Creatief

Wel-Creatief

Info

Voor kleurijke creatieve Powertex Workshops en Mixed Media in Noord Holland. Er zijn diverse workshops voor beginners en gevorderden, vanaf 2 uur.

Geschiedenis

Met mijn bedrijf Wel-creatief bied ik creatieve en professionele workshops en cursussen aan. Heeft u zin in een ontspannend uitje of wilt u een nieuwe vaardigheid leren? bij Wel-Creatief heeft u de keuze uit vele verschillende workshops en lessen op het gebied van schilderen, Mixed media en Powertex. Mijn workshops zijn geschikt voor groepen en groepsuitjes, zoals vriendinnen-of familiedagen en bedrijfsuitjes.

Daarnaast kunt u ook geheel verzorgde arrangementen boeken, incl. alle materialen, koffie/thee met iets lekkers, lunch. Bij voldoende deelname/groepen vanaf 9 personen geef ik ook graag een workshop op een door u gewenste locatie.



"Atelier wel-Creatief Vanaf 1998 ben ik geïnspireerd door Powertex en wat er allemaal mee mogelijk is. Ik heb hierin vele opleidingen en cursussen gevolgd en heb mijn Master Degree behaald. Sinds 2013 heb ik mijn eigen atelier een mooie plek om creatief bezig te zijn en de workshops en cursussen te geven. Hier zijn alle materialen en gereedschappen aanwezig, evenals een grote tafel om met elkaar aan te werken. De diverse voorbeelden van werkstukken zijn in het atelier te zien. het atelier heeft een eigen ingang en een toilet. Schorten zijn aanwezig, maar het is aan te bevelen niet uw nieuwste kleding aan te trekken tijdens de workshop."
Adres: Stevinstraat 26, 1775 Middenmeer
Telefoonnummer: 0227501433
ln.tenteh@wadnanjiw
Stad: Middenmeer
Route: Stevinstraat 26
Postcode: 1775



op zoek naar gerelateerd: creatief met powertex, creatieve workshops haarlem, creatieve workshop hilversum, creatieve workshops hoofddorp, creatieve workshops zaanstreek, creatieve workshops den helder, creatieve workshops purmerend, workshop creatief noord holland
Recensies
geweldige middag gehad! Deze leuke dame weet waar ze het over heeft, ze is aardig, zeer gastvrij en grappig! Echt n aanrader
Heerlijk knutselen met hulp van professioneel kunstenares? Zoek niet verder. Ontzettend naar mijn zin gehad, goede lunch en lieve mensen en dan ga je ook nog met een leuk project naar huis! Aanrader.
Vriendelijk ontvangen en een hele leuke workshop. Nu ook een pakket kompleet voor thuis te maken in huis .
Altijd een hartelijk ontvangst en het aanbod van workshops etc is echt heel leuk en ook betaalbaar
Super gezellige en creatieve meiden dag gehad, Wijnanda heeft alles super geregeld.
Heel gezellig en leuke workshop gedaan. Top!!,
Gezellige locatie, leuk cursusaanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid