facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WEJEBE

WEJEBE

Info

Uw Mobiliteitspartner!!!

Geschiedenis

Garage WEJEBE Blitterswijck
Al bijna 50 jaar uw mobiliteitspartner.
Reeds vanaf 1966 is WEJEBE een begrip in de autowereld. Op geheel eigen wijze heeft dit Blitterswijcks garagebedrijf in al die jaren een bekende maar vooral ook vertrouwde naam opgebouwd. De WEJEBE is er voor iedereen, zowel zakelijk als particulier.
Bij WEJEBE staat met name de kennis van haar personeel en de persoonlijke service enorm hoog in het vaandel. Voor deze bijzondere service staan zowel de huidige directeur, Rogier Reijnen, alsook zijn de personeel garant.
Uitzonderlijk is zondermeer het feit, dat twee personeelsleden, te weten John Coenders en Bert Martens al gedurende 40 jaren in dienst zijn van WEJEBE. Zij bepalen mede het gezicht van de WEJEBE door hun vakkennis, klantvriendelijkheid en hun enorme betrokkenheid bij de klanten.
Naast het de zakelijke , wordt door WEJEBE ook ruimschoots aandacht besteed aan de maatschappelijke binding met het dorp Blitterswijck en de omgeving.
Het gezegde, het zijn de kleine dingen die het doen, past zonder meer bij WEJEBE. Juist de details bepalen dat WEJEBE zondermeer een betrouwbare mobiliteitspartner is.



"AL MEER DAN 55 JAAR UW MOBILITEITSPARTNER!Al vanaf 1966 is Vakgarage Wejebe een begrip in de autowereld.Op geheel eigen wijze heeft ons garagebedrijf in al die jaren een bekende maar vooral ook vertrouwde naam opgebouwd.De "Wejebe" is er voor iedereen, zowel zakelijk als particulier."
Adres: Oude Heerweg 23, 5863ac Blitterswijck
Telefoonnummer: 0478-532444
Stad: Blitterswijck
Route: Oude Heerweg 23
Postcode: 5863ac


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Vakgarage, Van de Ven Bergen, Vakgarage stompwijk, Auto ijsselstein Limburg, Garage nieuw Bergen, Openingstijden garage Maashorst, Wejebe occasion, Maashorst Meterik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnhoven Automotive Wijnhoven Automotive 34 meter Eerlijke gozer die alleen eerlijk zaken wil doen. Met daarbij een wereldse service! G...
Recensies
Wij zijn een jong gezin uit Noord Holland. Vorig jaar waren wij opzoek naar een betrouwbare gezinsauto. Via het net kwamen wij terecht bij Wejebe. Het zag er allemaal keurig en betrouwbaar uit. En na een prettig telefonisch gesprek en mede doordat zij garantie geven, hebben wij hier een auto gekocht. Voor wij naar Blitterwijck zouden komen, hebben zij de auto nogmaals goed nagecheckt. En zo zijn wij nader op de trein gestapt om de auto officeel te kopen. Bij aankomst, bleek alles zoals verwacht. Enkel waren er achteraf nog wat dingen, die Wejebe super hebben opgepakt. We mochten de auto terugbrengen voor reparatie en hier hebben wij netjes een leenauto voor gekregen. Kortom echt een super vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Wij raden deze Vakgarage iedereen aan.Service: Auto-onderhoud
Kennis van zien goede service en snel geholpen met alles....toppers
De Opel Astra Sportstouren 2016... De auto die ik al een tijd zocht, en waar voor ik op verschillende plekken een proefrit had gemaakt. Toen was vakgarage Wejebe aan de beurt..... Na contact te hebben gezocht werd ik binnen een uur al teruggebeld door Pascal en kreeg ik een uitgebreide uitleg over de auto en de mogelijkheden bij Wejebe. Door het prettige contact werd een proefrit ingepland en zoals gezegd viel de auto heel goed in de smaak, de auto was van binnen en buiten keurig onderhouden en reed motorisch prima. De enige 2 punten waren het info systeem waar een klein defect in zat en wat beschermkapjes in de achterbak die los zaten. Dit hebben we dan ook gemeld bij Pascal en hij gaf aan dit te laten repareren. De auto is verkocht met 12 maanden Bovag en nieuwe APK. Tijdens het nakijken kwamen er meerdere dingen naar boven die allemaal op kosten van de garage zijn opgepakt. Inclusief het infosystem en andere zaken die naar boven kwamen. De auto heb ik ondertussen 3 dagen, en bevalt super. Kort gezegd, een super garage met super service. Hier kunnen veel zaken nog wat van leren.
Al mijn hele auto-leven klant. Altijd goed behandeld. Goede service.
Deskundig, vriendelijk en goede informatieverstrekking! Vandaag onze Golf 7 variant opgehaald. Prima en deskundig geholpen door Pascal die ook erg vriendelijk en oprecht is. Dankjewel voor de fijne service.
Fantastische service op zaterdagmiddag. Accupech met mijn camper perfect geregeld voor een vriendelijke prijs. Door deze Grunninger als heel prettig ervaren. Fijne vakgarage. Met vriendelijke groet, Jan Metting.Service: Onderhoud aan auto-accu
Uitstekend geholpen door WEJEBE bij het importeren van mijn auto vanuit Duitsland. Geheel ontzorgd, van het ophalen van de auto, het aanmelden bij de RDW voor het toekennen van een kenteken. Bij het ophalen vandaag van de auto, een goede afhandeling van de overdracht gehad onder het genot van een kopje koffie. De auto nog keurig gepoetst. Mijn oude auto bij WEJEBE achtergelaten voor een hele nette inruilwaarde. Graag kom ik bij jullie terug voor een volgende dienstverlening.
"Dromen waarmaken is een kwestie van kiezen" Bij Vakgarage Wejebe koos Pascal ervoor zijn dagelijkse werkzaamheden even in te ruilen voor het waarmaken van een droom. Een droom van de achtjarige Mats, die een hele bijzondere auto eens in het écht wilde zien. Er was tijd, er was aandacht en de ervaring was nog mooier dan hij ooit had durven dromen. Dankjewel!
Top bedrijf. Geweldige inzet, vriendelijk, niets is te veel, staan altijd voor je klaar en dat alleemaal voor een hele faire prijs.
Erg goed en vakkundig bedrijf, hele goede service en verhoudingen binnen het team.Service: Algemene reparaties en onderhoud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid