facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weis Post en Pakketservice

Weis Post en Pakketservice

Info

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw zending kunnen betekenen? U kunt ons dag en nacht bereiken op 0800-8123 voor meer informatie over onze diensten. Als het echt op tijd moet zijn, belt u Weis Post en Pakketservice.

Adres: Newtonweg 19, 6662PV Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0800-8123
Stad: Elst
Route: Newtonweg 19
Postcode: 6662PV



op zoek naar gerelateerd: Pakketservice PostNL
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steven van den Ham verhuisservice b.v. Steven van den Ham verhuisservice b.v. 510 meter Veschrikkelijk grootste oplichters ooit
Historie van Schoonhoven Veenendaal Historie van Schoonhoven Veenendaal 26 km Foto's en verhalen
Recensies
Is dit normaal parkeren in de Vughtstraat in Arnhem. En niet om een pakje te bezorgen maar tot morgenvroeg.
Pakketten vrijwel altijd altijd netjes op tijd bezorgd! Maar de manier waarop verdiend maar 1 ster. Pakketten laten ze uit handen op de grond vallen en worden onbeheerd achter gelaten. Bij aangetekende pakketten, zetten ze zelf een krabbel en laten het pakket onbeheerd achter. Feedback wordt niets mee gedaan. Erg jammer :-
Elke bezorging laten ze de pakketten onbeheerd achter en je hoort ze de pakketten in de hal gooien. Ze zijn niet te bereiken het via telefoonnummer je krijg gelijk de voicemail en mails die je stuurt komen niet aan. Volgens de site gaan ze een stapje verder nou eerder een stap terug.
Slecht dat ze pakketten onbeheerd voor de deur neerzetten en dan je laten vallen als blijkt dat er wat weg is. Aanvulling sept 2022. Wederom pakje onbeheerd achtergelaten. Postnl doet er weinig aan. Die blonde kerel is overigens goud!
Ik ben zeer tevreden. Elke keer weer volledige professionaliteit. Koerier altijd op tijd. Hoewel ik soms niet thuis ben, komt de koerier voor de tweede keer zonder problemen . Ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf want bestel ik vaak dure pakketten, en ik heb er nog nooit een voor mijn deur gevonden. Altijd persoonlijk bezorgd Ik zou willen dat elk koeriersbedrijf zo werkt. hartelijk bedankt !
Bezorger reed ons zojuist bijna van onze sokken af op een plein waar helemaal geen auto's mogen komen. Ik moest onze hond snel in het groen trekken, anders hadden we haar van de weg moeten schrapen. Do better!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid