facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weijer Trailer Group

Weijer Trailer Group

Info

Weijer Aanhangwagenfabriek BV

Geschiedenis

Producent van aanhangwagens tot 3500kg



"Weijer Trailer Group is al meer dan 65 jaar uw aanhangwagen specialist!In onze showroom staan meer dan 300 aanhangwagens, paardentrailers en boottrailers voorradig.Voldoet een standaard aanhangwagen niet aan uw wensen? Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van speciaalbouw aanhangwagens. Op onze website treft u een kleine impressie van de reeds gemaakte projecten aan.Naast onze eigen merken Weijer en Freewheel Boottrailers zijn wij ook dealer van o.a. Henra, Hulco, Anssems, Humbaur, Sirius, Sun Way, Brenderup, Marlin en Tohaco.Graag tot ziens op onze website of in onze showroom."
Adres: Leembaan 10, 5753SL Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0031-493317938
Stad: Deurne
Route: Leembaan 10
Postcode: 5753SL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Weijer W2000F, Paardentrailer huren Helmond, Weijer Traveller, 1 3 4 trailer, Aanhangwagenparts, 1 5 paards trailer occasion, Trailer voor grote paarden, Paardentrailer aluminium
Recensies
Bij vd Weijer een fijne aanhanger van Henra gekocht. Vandaag terug geweest ivm een vraag over het neuswiel. Super goed geholpen. Geen gezeur, geen gewacht, direct opgelost! Kwaliteit en service zoals het hoort! AANRADER ! Bedankt VanosRepair
Bij de aanschaf van onze occasion paardentrailer werden we eerlijk en goed geholpen. Toen er enkele dagen later iets bleek te zijn met de trailer heeft Johnny dit supersnel opgepakt en bijzonder netjes opgelost!
Veel aanhangwagens voorradig! Goed en eerlijk advies, geen verkooppraatjes maar eerlijke verkopers. Ik wenste nog wat extra opties op mijn aanhangwagen en deze werden direct gemonteerd zodat ik de aanhangwagen meteen kon meenemen en gebruiken!
Een jaar geleden een Freewheel boottrailer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de trailer en de service bij de aankoop! Top!
Geven niet thuis als problemen zijn. Samen zoeken naar een oplossing was sjiek geweest. Gemiste kans. Prima trailer lousy service.
Geweldige zaak goed en vriendelijk geholpen ziet er allemaal tip top uit groot assortiment
Fijne mensen. Nemen de tijd voor je. Belangrijkste: ze luisteren naar je wensen.
Zeer vakkundig bedrijf met gedegen producten en goede service.
Goeie services. Ze doen wat ze beloven. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid