facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weijenberg Exclusive

Weijenberg Exclusive

Info

Al meer dan 35 jaar een begrip voor in- en verkoop van auto's en onderhoud. De laatste jaren voornamelijk gegroeid op het gebied van specifiek Audi onderhoud.



"Audi specialist met name op het gebied van reparatie en onderhoud. Daarnaast leveren wij ook heel veel TOP Audi Occasions."
Adres: 't Dorp 146, 5384 ME Heesch
Telefoonnummer: 0412 452710
Stad: Heesch
Route: 't Dorp 146
Postcode: 5384 ME


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Heesch, Auto occasions Heesch, Auto's Heesch, Bmw heesch, De Laat Heesch, Wasbox Heesch, Tomcars, Audi Exclusive occasion
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TTEPower NL TTEPower NL 2 km Wij als The Turbo Engineers Dealer heten u welkom op de TTE webwinkel van Nederland!
Recensies
Ik had hier een hele mooie auto gezien en in principe al gekocht. Er zouden nog wat restpuntjes opgeleverd worden. 1 van de restpunten konden ze niet vinden en een andere konden ze wel verbeteren maar niet helemaal oplossen. Ik had het koopcontract al getekend. Toen kwam ik er achter dat de betreffende auto maar 2 gordels achterin had zitten. Een vier persoons auto dus. En dat was voor onze situatie heel onpraktisch. Ik heb daarom i.c.m de restpunten van de koop afgezien. Volgens de Bovag regels zou er dan een boete gelden van 15% van de aankoop som. Ik heb het bedrijf er op gewezen dat zowel in de advertentie en tijdens het verkoop gesprek niet duidelijk is gemaakt dat het om een 4 persoons auto ging ze hadden het zelf ook nog niet gezien. Uiteindelijk hebben ze er voor gekozen om er niets meer mee te doen. En dat tekent toch wel dit bedrijf. Ze hadden het voor eigen gewin heel vervelend voor mij kunnen maken en hebben dat niet gedaan. Daarnaast moet ik zeggen dat de verkoper Stijn aan telefoon een prima indruk maakte. En ook bij het bezoek. Mijn vader heeft nog even een praatje gemaakt met de ouders van de huidige eigenaar die het familiebedrijf gestart waren en nog steeds in de zaak werkten. Ook daaruit bleek dat we te doen hadden met hele redelijke en hardwerkende mensen. Ps ik wist dat de auto wat cosmetische schade had gehad en heb daarom een aankoopkeuring laten doen vooraf bij een andere garage. Weijenberg vertelde dat alles hersteld was met originele audi onderdelen. De aankoop keuring liet zien dat dit inderdaad het geval was. De schade was keurig hersteld en ze vertelden dat ze dat nog wel eens anders tegenkwamen. Er werden wel wat kleine dingen opgemerkt maar niks problematisch. Ook was er geen spoor van structurele schade of herstel daarvan. Ik baalde ontzettend dat de super mooie auto die ik gekocht had niet door ging. Dit was de perfecte auto op die 4 gordels na. Ik baalde er net zo erg van om de koop vervolgens richting weijenberg te moeten afzeggen. Zo ben ik eigenlijk normaal niet. Uiteindelijk bleek de auto een week later alsnog verkocht. Gelukkig voor Auto Weijenberg. Al met al zou ik dit bedrijf aan iedereen kunnen aanbevelen. Ze hebben het goed voor met de klant. Een dikke 5 sterren wat mij betreft.
Wederom vandaag mijn tweede auto gehaald. Altijd goed hier. Niet goed dan maken ze het goed.
Auto altijd in onderhoud geweest hier. Nadat de auto onderhouden was, af en toe een raar geluid bij het voorwiel. Auto terug gebracht om te kijken of er wat mis was. Ze konden niks horen, lag toch echt aan mij, uit gps data bleek dat er alleen mee naar huis was gereden, al was het laatste rondje was groter. Nadat ik de auto naar een dealer heb gebracht, bleek bij onderhoud de remklauw beschadigd. Opgelost door een fatsoenlijke dealer. Tip voor de volgende keer. Zet de auto op de Brug, ipv zinloos naar huis te rijden en de diesel van de klant op de te stoken. Waardeloze service. Nooit meer. Ben gewaarschuwd.Service: Voertuiginspectie
Hele vriendelijke mensen en kundige monteurs. Hier wordt service nog met een hoofdletter geschreven. Audi is hun specialiteit, ze hebben er in iedergeval veel. Ik kocht hier echter een Renault en ruilde er ook één op in. Voor mijn gevoel niet de hoofdprijs betaald, maar wel met 6 maanden garantie. In deze maanden 15.000 km gereden en enkele mankementen gehad. Allemaal keurig opgelost. Eentje was een hele lastige en ik werd uiteindelijke doorverwezen naar de merkdealer. De rekening heb ik nooit gezien. Vertrouwen moet je verdienen en dat is gebeurd.
Mijn a6 2.0 uit 2013 gekocht. Super service en bosje bloemen bij aflevering. Maar nog beter de auto rijdt geweldig. Nog nooit een 2e hands auto gekocht waar echt geen enkel mankement heeft gehad tot de dag van vandaag. Nu 3 maanden in bezit. Echt een aanrader.
Top bedrijf zeer tevreden service fantastisch ,een echte aanrader .Service: Motorreparatie
Ik heb een prachtige Audi A4 Avant uit 2009 met een 2.0 TFSI motor. Eind februari 2022 kreeg de motor met inmiddels 220.000km op de teller helaas te maken met het bekende probleem met de olieschraapveren. Eerst zocht ik contact met Audi Nederland, maar omdat het een auto was uit 2009 met 220.000km, kon ik de boom in. Op het internet ging ik zoeken naar mogelijkheden om de auto te laten repareren, en ik kwam er al snel achter dat het een dure reparatie zou gaan worden. De auto afschrijven was een andere optie, maar aangezien we deze al vanaf bijna nieuw hadden, vonden we dat geen goede keuze. Al snel vond ik Auto Weijenberg in Heesch. Omdat ik vooraf wilde weten met wie ik in zee zou gaan, bezocht ik de vestiging in Heesch. De familie Weijenberg ontving me met een kop koffie en Ramon Weijenberg liet me precies zien wat er vervangen zou worden en wat de kosten zouden zijn. Zoals gezegd, de reparatiekosten waren niet gering, maar door Ramon had ik er inmiddels zoveel vertrouwen in gekregen, dat ik de reparatie liet uitvoeren. Een week of twee later was de auto klaar. Inmiddels is het eind augustus 2022 en ik heb er geen moment spijt van gehad. De auto rijdt weer als een zonnetje, en de kosten van de reparatie waren precies zoals vooraf afgesproken; geen verrassingen dus. In de zomervakantie zijn we met de auto heen en terug naar Spanje gereden, zonder problemen. Ik durf zelfs te zeggen dat de auto een klein beetje zuiniger is gaan rijden. Kortom, als jouw Audi ook problemen krijgt met de olieschraapveren, dan is Auto Weijenberg in Heesch dé plek om naartoe te gaan.Service: Motorreparatie
Een half jaar terug een mooie Audi A4 gekocht waarbij ze toen al de reparatie/modificatie aan de motor voor het olieverbruik hadden uitgevoerd. Werd netjes ontvangen en uiteindelijk tot een goede deal gekomen, een paar weken later na onze vakantie opgehaald toen er nog een aantal puntjes waren geregeld volgens afspraak en mijn huidige VW Golf ingeruild. In de maanden daarna waren er nog 2 problemen die ze kosteloos gerepareerd en opgelost hebben, de auto was bij ophalen zelfs netjes gewassen! Geen gedoe met speciale garantiepakketten, enkel de standaard BOVAG-garantie was inbegrepen. Het moet gewoon goed zijn werd gezegd en dat hebben ze waar gemaakt, goede service en wederzijds vertrouwen! Hier komen we terug.
Zeer vriendelijke mensen en zeer professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid