facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weidzz - Marum

Weidzz - Marum
Adres: De Factorij 6, 9363 TN Marum, Nederland
Telefoonnummer: 06 23222109
Staat: Groningen
District: Westerkwartier
Stad: Marum
Route: De Factorij
Huisnummer: 6
Postcode: 9363 TN


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Afgelopen zomer twee keer wezen kijken bij de loods van Weidzz, wat een prachtige kasten en heel veel keuze.nDe tweede keer gevallen voor een prachtige buffetkast, maar de kleuren waarin ze gespoten konden worden pasten niet bij ons interieur.nDe verkoper dacht goed met ons mee en gaf aan dat de kast geheel ontvet bij ons geleverd kon worden.nDe kast is afgelopen donderdag bezorgd, respect voor de mannen die de kast zeer zorgvuldig naar binnen droegen en op de juiste plek hebben gezet.nErg blij met de kleur die we hebben gekozen, hij staat prachtig in onze woonkamer.nnAl met al super tevreden over de service, ga zeker eens een kijkje nemen als je op zoek bent naar een unieke kast.
Zeer ruim aanbod met kasten. Kasten zijn gebruikt en worden schoongemaakt en / of geverfd voor verkoop. Zeer vriendelijk geholpen en meegedacht met advies op maat. Makkelijk te bereiken met de auto. Aanrader.
Absoluut leuke winkel met prachtige kasten, fijne sfeer, heel aardig personeel, levering zeer goed en snel geregeld, prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. Echt de moeite om daar eens te kijken als je iets moois en bijzonders wilt. Kortom, super!
Let op kopers! Er zullen vast mooie kasten tussen zitten, mijn advies is om absoluut niet via de website, social media kanalen of marktplaats te kopen. Bekijk de kast in het echt zodat u de staat en kwaliteit goed kunt beoordelen. Mijn kast leek mooi op de foto's, maar in het echt liet de kwaliteit te wensen over. Van vochtplekken tot scheuren in het hout, wat simpelweg weggezet wordt door de werking van het hout. De kast kan terug maar u bent uw geld voor het bezorgen, verven en retourophalen kwijt. De klant staat honderden euro's armer met lege handen, het bedrijf heeft geen enkele schade geleden en kan de kast weer doorverkopen. Als consument sta je bij dit bedrijf niet sterk. In de algemene voorwaarden is niets opgenomen over klachtenafhandeling, ook is het bedrijf niet aangesloten bij een geschillencommissie, het wordt hierdoor afgedwongen je gelijk te halen via een rechtszaak en dit wordt ook letterlijk gezegd: 'Indien u hier niet content mee bent kunt u verdere stappen ondernemen. Aangezien wij niet aangesloten zijn bij een klachtencommissie is uw volgende stap om dit voor te laten komen bij de rechter'. Er zullen weinig mensen zijn die zin hebben om na een slechte ervaring een rechtszaak van minimaal 6 maanden aan te gaan om hun gelijk te halen. Kijk eerst voordat u tot kopen overgaat!
We hebben een mooie kast geleverd gekregen voor een schappelijke prijs. Hij is bij ons op de gewenste plek in huis neergezet waardoor wij er geen werk van hebben gehad.nnAl met al een super ervaring! We hebben nu eerst geen kast meer nodig maar anders komen we zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid