facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weidevogels Avereest

Weidevogels Avereest

Info

Weidevogelbescherming ˝AVEREEST˝ stelt zich als doel zoveel mogelijk van de in dit gebied broedende weidevogels te beschermen.

Geschiedenis

Weidevogelbescherming ˝AVEREEST˝ stelt zich als doel zoveel mogelijk van de in dit gebied broedende weidevogels te beschermen, opdat meer legsels kunnen uitkomen.
Bij weidevogelbescherming wordt de aandacht voor overleving van kuikens steeds belangrijker. De laatste jaren blijkt dat naast de grutto en tureluur ook kieviten extra aandacht verdienen.
De werkzaamheden op landbouwgronden volgen elkaar tegenwoordig zo snel op, dat het voortbestaan van weidevogels steeds moeilijker wordt.
Gelukkig wil een toenemend aantal agrarische ondernemers en medewerkers van loonbedrijven in samenwerking met vrijwillige weidevogelbeschermers zich inzetten voor bescherming van de weidevogel.

Adres: Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Stad: Dedemsvaart


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dedemsvaart Natuurlijk Festival Dedemsvaart Natuurlijk Festival 717 meter Dedemsvaart Natuurlijk Festival is een evenement met (inter) nationale artiesten. Bez...
Top 2000 café dedemsvaart Top 2000 café dedemsvaart 825 meter we stapten hier binnen voor een kop koffie, maar het ziet er zo leuk uit dat het toc...
Muziektheater VAKK Muziektheater VAKK 1 km Een pagina om het wel en wee van VAKK te volgen
Mindtrail Mindtrail 2 km De 11e editie van de Mindtrail. De Mindtrail is een jaarlijks terugkerend Scouting ev...
Hak4t groep Hak4t groep 2 km De Hak4t Groep bestaat uit de divisies, Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht en Hak...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid