facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WeideveldTandheelkunde

WeideveldTandheelkunde

Info

Vanaf maandag 25 maart zijn wij geopend!



"Echte tandheelkunde, samenwerking met alle disciplines waarbij onze cliënten centraal staan!"
Adres: Abel Tasmanplein 92, 1448 NL Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0299-719007
Stad: Purmer
Route: Abel Tasmanplein 92
Postcode: 1448 NL



op zoek naar gerelateerd: Weidemolen Tandheelkunde, Tandarts Purmerend Kennedyplein, Tandarts Purmerend Weidevenne Melbournestraat, Tandartsen Purmerend Overwhere, Spoed tandarts Purmerend, Vacature tandartsassistente Purmerend, Vacature mondhygiënist Purmerend, Kennedyplein Purmerend
Recensies
Fantastische zorg. Ons gezin met twee jonge kinderen komen echt met plezier mij Ingrid die eerlijk maar zorgzaam is over hun gebit. Zelfs met grote ingrepen hebben ze volle vertrouwen in haar. Ook Lida is fantastisch en praktisch met haar oplossingen voor goede mondzorg. Eigenlijk is iedereen daar heel aardig en zorgzaam!
Ben sinds kort aangesloten en heb alles prettig ervaren. Hele rustige sfeer en de vakmensen leggen alle handelingen goed uit.
Bij binnenkomst nauwelijks en minzaam gegroet door een hauteine receptioniste. Hierna moest ik 30 minuten! extra wachten in de wachtruimte omdat een afspraak kennelijk uit liep. Na 30 minuten maar even ZELF gevraagd waarom ik niet werd opgeroepen. Dit hadden de 2 dames achter de receptie op eigen iniatief ook even zelf kunnen melden. Wel zo klantvriendelijk. De tandarts ervaring, na het lange wachten, was gelukkig wel positief.
Moest lang wachten loopt vaak uit. Erg vriendelijk. Krijg wel het gevoel dat ze overal extra voor rekenen en dat niet veel goed is aan je gebit
Goede behandeling en goede informatie De info was goed, maar om achteraf te horen dat de kleur niet geheel overeenkomt met de rest van mijn gebit en dit aan de oudedom ligt, geloof ik onmiddellijk, maar nooit is mij de keuze voorgelegd om mijn kroon juist op kleur te krijgen. Het valt allemaal wel mee, maar zoals het altijd gaat in de zorg:P het wordt minder en zoek het verder maar uit, hij zit en that's it. Dat vind ik een beduidend minpunt.
Prima hoor alles, maar het wisselt de afgelopen jaren vaak door wie je geholpen wordt. Ik denk dat het iets van deze tijd is het job gehop of zzp gewissel.
Fijne kundige tandarts. Jammer alleen dat er geen spoelbakje meer naast de stoel staat. En in de wachtkamer mag wel wat leesvoer liggen en voor de kinderen wat speeltjes. Verder gewoon top!
Aardige personeelsleden, vriendelijke benadering, moderne apparatuur. Kortom, heel goed. Wij voelen ons erg op ons gemak.
Vriendelijk ontvangen goede uitleg wat het behandel plan voor de toekomst kan worden , voelde mij gelijk op mijn gemak
Prettig geholpen door zowel tandarts als Mondhygiëniste. Super team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid