facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WEIblij

WEIblij

Info

WEIblij organiseert hippe evenementen op het platteland.



"Agrarische bedrijf met een toeristisch tintje.Wij bieden diverse recreatieve activiteiten aan op de boerderij, waar beleving van dit unieke stuk historie en het leven op de boerderij centraal staat.* Koffie schenkerij: Zuidpunt T121 geopend op ma+do van 12.30-16.30 en de eerste zondag van de maand. Van medio april t/m okt* De bloemen zelf pluktuin is 7 dagen per week geopend juli-okt* Natuurlijk kampeerterrein voor campers en trekkerstentjes. Douche, toilet aanwezig. Alleen bij droge periodes.Check de site van campspace*Slapen op de Zuiderkrib; verhuur van dijkhuisje."
Adres: Zwartemeerweg 62, 8317 PD Kraggenburg
Telefoonnummer: +31630079199
Stad: Kraggenburg
Route: Zwartemeerweg 62
Postcode: 8317 PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Z U I D E R K R I B Z U I D E R K R I B 0 meter Leuk,zo een tuintje.Het ligt alleen op verkeerde plek,nl achter de tuin van de buren....
Groepsaccommodatie Hoeve Marant Groepsaccommodatie Hoeve Marant 867 meter Fantastische zorg!
cascona cascona 4 km Jachtbouw- en onderhoud
Bregina Bregina 5 km Goede keuze aan kwaliteitsgaren en snelle service.
Recensies
Leuk,zo een tuintje.Het ligt alleen op verkeerde plek,nl achter de tuin van de buren. Ruimte genoeg in de polder!!
Parel in de Noordoostpolder, zomaar ineens op m'n pad, onderweg naar Denemarken. Een pipowagen en boerderijs is een gegeven waar je me heel blij mee maakt. De pluktuin is mooi. En heel voelbaar de ambitie om te bouwen en te creëren en te verbinden. Ik voelde me thuis
De eigenaar / beheerster van deze boerderij ontplooit diverse activiteiten. O.a. het opzetten van kofferbakmarkt, ijs en koffie verkoop, en voorlichtig over de omgeving betreffende : Land & Water in het gebied wat vroeger zee was.
Een super pluktuin! Oma is blij dat alle plukkers nu van haar planten kunnen genieten. Zo fijn dat er veel mensen met mooie plukboeketten naar huis gaan. Een top plek ook voor kinderen.
Onlangs met een paar dames een workshop.plukboeket gedaan. Hele leuke avond gehad en ieder genoot op zijn manier. In de herfstvakantie zag ik veel gezinnen die meededen met schatkistenrit en veel gingen met zelfgeplukte boeketjes weer verder. Gerda.
Wat een prachtplek! Een mooie gevarieerde tuin, vlak aan de dijk. De grens met het oude en nieuwe land. Heidi kan je helpen met het samenstellen van een mooi boeket. Een aanwinst voor de Polder. Een heerlijk uitje in de natuur!
Voor de tweede keer hier geweest, ze hebben elke keer weer andere bloemen , waardoor je prachtige plukboeketten kunt plukken . Gaan er snel weer een keer heen
Prachtige tuin, leuk uitje voor het gezinnetje. Kids waren dolenthousiast en hadden het kleine halfuurtje fietsen vanaf camping Netl er zeker voor over.
Netjes verzorgde rommelmarkt, vriendelijke mensen, veel keus
Wat een goed initiatief om dit mooie stukje polder positief en creatief op de kaart te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid