facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wehlse Bijenkorf

Wehlse Bijenkorf
Adres: Nijverheidsweg 10, 7031 BV Wehl, Nederland
Telefoonnummer: 0314 681 208
Staat: Gelderland
District: Doetinchem
Stad: Wehl
Route: Nijverheidsweg
Huisnummer: 10
Postcode: 7031 BV


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mooie woonwinkel met ruim aanbod. Prima geholpen bij koop nieuwe bank
Nieuwe matrassen gekocht voor ons bed . Prima geholpen toen . Afgelopen zaterdag zijn ze geleverd en geplaatst ‍helemaal geweldig, nu al prima geslapen bedankt tot de volgende keer
Eind 2022 nieuwe gordijnen besteld, de route tot bestelling was prettig. We zijn klantvriendelijk geholpen en hebben deskundig advies gekregen. De gordijnen incl. toebehoren zijn vakkundig opgehangen en het resultaat voldoet 100% onze verwachtingen!
Afgelopen zaterdag werd de bank geleverd en zo blij dat ik hem heb gekocht bij de Wehlse Bijenkorf. Het advies en de tijd die er wordt genomen was voor mij een verademing . De bank zit zoals een bank behoort te zitten. Voordat je overgaat tot aankoop wordt er op diverse details gelet die er voor zorgen dat de bank bij je past zoals o.a. zithouding, diepte, hoogte en het opstaan vanuit de bank. Kortom een aanrader!
Top geholpen. Mijn ouders maar ook ik komen er graag.nIn December heeft mijn moeder eettafel en 2 salontafeltjes gekocht. Vrij recent bank gekocht. En nu 6 eetkamer stoelen. Mijn moeder heeft sta-op stoel gekocht. Volgende dag geleverd. Moesten in de buurt zijn dus gelijk afgehandeld.nTop Top Top. Zeer klant vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid