facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wegrestaurant De Engel

Adres: Heereweg 386, 2161 DG Lisse
Telefoonnummer: +31252211880
Stad: Lisse
Route: Heereweg 386
Postcode: 2161 DG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Lisse maandag open, De Engel in Lisse, Heereweg 386 Lisse, De Engel Dodewaard menukaart, Restaurant de Engel Baarle-Nassau, Afhaalmenu Lisse, Restaurant Bollenstreek, Lowietje Lisse menukaart
Recensies
Heerlijk en met smaak gegeten. We hebben het laten bezorgen en het eten was nog goed warm terwijl we toch enigszins uit de richting wonen.
Help de ondernemer de coronacrisis door: Heerlijk gegeten afhaalmenu! De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De prijs-/kwaliteitverhouding is prima. Een smaakvol en heerlijk gerecht genoten. Top!
Mooie kamer voor een zeer leuk prijsje!
Warme ontvangst omdat we nat geregend waren. Heerlijk iets warms te drinken aangeboden gekregen. Kamers waren top. Eten was goed en niet duur. Als ik een minpuntje op moet noemen dan is het de gehorigheid van de kamer en oh ja, persoonlijk vond ik de tv te klein.
Heerlijk gegeten en altijd gezellig als rob bel werkt
Aan het interieur is veel aandacht besteed en volgens mij met succes. Op de prima biljarttafel kan met genoegen worden gespeeld. Je zal je er goed thuis voelen door de gezellige bediening. Het eten is er prima, geen haute cuisine, wat de Duitsers noemen: ein deftiges Essen. Heel geschikt voor groepen door de 2 mooie zalen.
Heerlijk geluncht.
Gezellig en een prima keuken
gezellige zaak met vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid