facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WeesVeilig

WeesVeilig

Info

Welkom op de Facebook pagina van WeesVeilig. Wij informeren u op onze pagina graag over actuele gebeurtenissen, handige tips e.d. rondom beveiliging.

Geschiedenis

Een beveiligingssysteem ingericht naar uw persoonlijke woon- of werksituatie. Altijd een vrijblijvend advies, professioneel geïnstalleerd en gegarandeerde service. WeesVeilig staat er voor.

Wij installeren inbraak-, camera- en brandbeveiliging.

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de beveiligingsbranche. Door deze ervaring zijn we in staat om het beveiligingssysteem zo samen te stellen en te installeren dat deze geheel aansluit bij uw wensen.

We werken met basispakketten die zorgvuldig zijn samengesteld. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende soorten woningen en panden. Naar wens kan de samenstelling van het systeem uitgebreid of aangepast worden.

Daarnaast is het goed om te weten dat WeesVeilig landelijk werkt.

Adres:
Telefoonnummer: 088–7500000
Stad: Papendrecht


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inbraakbeveiliging.com Inbraakbeveiliging.com 3 km Vergelijk inbraakbeveiligings specialisten uit uw eigen regio en kies de aanbieder di...
Recensies
In 2009 bij Regent een installatie aangeschaft en werden we aangesloten bij de Europac alarmcentrale. Vanaf 2015 zijn we automatisch, tot grote tevredenheid, bij Wees Veilig terecht gekomen. Prima bereikbaar, goede ondersteuning en een prima service, tevens goede apparatuur tot heden storingsvrij. Men geeft goed advies en hebben aan één opmerking genoeg om in mijn geval te switchen naar een andere meldkamer de Alert Group. Wij zijn erg tevreden.
In verband met uitbreiding van het beveiligingssysteem, contact opgenomen voor advies. Ik heb duidelijke informatie gekregen. De adviseur kwam snel langs om advies te geven over de camera's en de werking daarvan. Ik was enthousiast. De gevraagde de offerte en verdere contacten werden snel voor elkaar gebracht. Ik was onder de indruk van de snelheid van handelen en daarna de installatie. Wat ik bijzonder waardeer, dat het allemaal niet zo formeel hoeft. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk. Bijzondere complimenten voor de monteur die de installatie kwam ophangen. Een leuke monteur die het bedrijf "Wees Veilig" uitstekend vertegenwoordigt. Hij werkt snel, netjes en communiceert goed en zoekt samen met de klant naar de best mogelijke oplossing. Complimenten voor het samenspel van Adviseur, Binnendienst en Buitendienst monteur. Ik wil graag het bedrijf "Wees Veilig" aanbevelen. Ga zo door!
Sinds april 2018 zijn wij zeer tevreden over WeesVeilig. Al bij het advies ontstond een prettig gevoel over de firma en dat is alleen maar bevestigd over de tijd. Ook bij storingen of vragen worden we altijd snel en vriendelijk geholpen. De alarmcentrale werkt ook goed al mag hier af en toe de bereikbaarheid wel wat beter zijn mocht er een keer echt iets aan de hand zijn. Graag zo doorgaan.
Het nieuwe Weesveilig is drama. Voorheen nooit problemen mee gehad, Echter na het verplicht overschakelen naar een andere meldkamer is ons systeem helemaal ontregeld en niet meer bruikbaar.
We hebben al ongeveer 8 jaar ons alarmsysteem via Weesveilig, we zijn er ontzettend tevreden mee. Het systeem hebben we prima kunnen aanpassen en upgraden naar onze veranderde gezinssituatie. Na het krijgen van huisdieren is het systeem aangepast en het systeem is nog nooit door hen afgegeven terwijl wij niet thuis waren. Ook de verhuizing ging prima. Vriendelijke mensen, meldkamer is ook vlot, wat mij betreft een aanrader.
Oorspronkelijk een installatie aangeschaft bij Regent. Later ging dit over naar EuroPac, waarbij WeesVeilig het onderhoud verzorgde. Altijd prima contacten met hun en bekwame, vriendelijke monteurs. Nooit problemen en telefonische contacten met, met name, Olaf verlopen altijd zeer vriendelijk en deskundig. Hij weet werkelijk alles. Toen stuurde EuroPac een brief dat ze stopten met de samenwerking met WeesVeilig. En dat terwijl ik juist over hen zo tevreden was. Ik heb toen rechtstreeks met Wees Veilig contact opgenomen en ben direct naar hun overgegaan en dus weg bij EuroPac. Was ik nog goedkoper uit ook. Nog steeds erg tevreden.
Je betaald de hoofdprijs voor een alarminstallatie van je vader van 82. Als daar het alarm af blijft gaan na een check up van dit bedrijf dan valt dit volgens de storingsdienst niet onder spoed. Pa mag van vrijdagavond t/m maandag in een loeiend alarm blijven zitten. Uitleg dat dit niet kan en dat er NU actie nodig is wordt niet gehoord. Protocol mijnheer. Ik heb het genoteerd "meer kan ik niet doen" Verder komt men niet. Meerdere keren aangeven dat dit niet kan op alle mogelijke tonen is aan dovenmans oren gericht. Ook nog gevraagd of er dan verteld kan worden hoe ik het alarm ZELF uit kan gaan schakelen door bijvoorbeeld de batterijen eruit te halen of anderszins Ook dat antwoord had de stotingsdienst. Een monteur bellen en dit voor ons navragen was ook al niet mogelijk. Bedankt Remco van de storingsdienst van WeesVeilig, heel erg bedankt.!!!! Bas van Rooij
Altijd een prettig idee, alarm aan wanneer we niet thuis zijn. Nu hadden we vanmorgen een klein mankementje waardoor alarm niet optimaal werkte. Door wees veilig super goed en snel geholpen. Heel fijn. Alles doet het weer naar behoren. Heel tevreden met wees veilig.
Hoe vaak moet ik bellen om een afspraak te kunnen maken ivb met verhuizing . Slechte service.
Al enige jaren een alarm systeem van dit bedrijf in ons bezit. Kan geen minpunten bedenken. Altijd goede uitleg en prima advies als wij een vraag hadden. Vriendelijke en professionele mensen in dienst. Kan iedereen Wees Veilig, BeeSecure aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid