facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weesper Autowas

Weesper Autowas
"Autowasstraat autopoets wasstraat weesp"
Adres: hogeweyselaan 179, 1382JL Weesp
Telefoonnummer: 0850604447
Stad: Weesp
Route: hogeweyselaan 179
Postcode: 1382JL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ACE Carwash Systems ACE Carwash Systems 354 meter Hier zit geen wasstraat. Wel een bedrijf dat wasstraten bouwt.
JW Car Cleaning JW Car Cleaning 11 km Auto reiniging op locatie, makkelijk voor op het werk en voor de deur. Door het gebru...
Recensies
Geen idee hoe vaak maar weer geen schuim op de borstel en de HD-lanz. Ik zou er niet meer naartoe gaan en graag de 5 munten die ik nog heb ruilen tegen cash. Dit is de slechts onderhoudende wasboxbedrijf ooit!
Weinig druk, geen schuim, geen sop, matig wax, een borstel? De haarborstel van mijn dochter heeft nog meer lengte! Dan om toch maar een fris gevoel te hebben even stofzuigen, geen zuigkracht. Even bellen dan? Nee hoor, geen gehoor!! Auto elders maar gewassen Opdoeken en wegwezen hier!
Waardeloze zelfwasboxen met achterstallig onderhoud. Geeft geen schuim en de slangen van hogedrukspuit en wasborstel zijn compleet versleten waardoor je zeiknat wordt... vooral box 2 is een ramp.
Complete wasstraat met diverse mogelijkheden om je auto te wassen. Je kan zelf aan de slag met de hogedrukreiniger of je auto geheel automatisch laten wassen waarbij je keuze hebt uit een aantal pakketten tegen een redelijk bedrag. Het meest uitgebreide pakket kost 11,50 en het resultaat ziet er goed uit. Alleen het onderste randje van de velgen aan de voorzijde kon de automatische borstel net niet helemaal bij, maar dit is makkelijker zelf even te corrigeren. De wasstraat bevindt zich achter het Tango benzinestation.
Was bagger.... m'n auto niet schoon en stofzuiger nummer 2 is blijkbaar kapot....Services: Auto in de was zetten
Jaren geleden goed, ondertussen steeds meer vergane glorie. Veel apparatuur dat telkens kapot is, waar je pas achter komt nadat je betaald hebt. Niemand aanwezig om dit bespreekbaar te maken. Afrader.
Helaas dezelfde ervaring als de vorige. Geen zeep, geen druk en geen geld terug. Bagger.
Lekker 24 uur per dag wassen en stofzuigen. Niet als te duur ook nog eens. Hardnekkig vuil gaat er niet altijd af bij carwash helaas.
Dit moet toch wel de slechtste autowasserette zijn die er is. Weer geen schuim, borstels die enkel worden vervangen als ze tot op het plastic versleten zijn. Dit was de laatste keer. Verschrikkelijk….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid