facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weerts vd Zanden dakwerken

Info

Dakwerken

Adres: Zeilbergsestraat 91, 5751 LJ Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0629361848
Stad: Deurne
Route: Zeilbergsestraat 91
Postcode: 5751 LJ


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 19:00

Recensies
Prima mensen, zeer correct. Project SINT-MICHIELSGESTEL.Service: Dak installeren
Dakinspectie gehad, eerlijk advies gekregen om komende jaren niets te veranderen. Zelfs nog kleine reparatiewerkzaamheden gedaan als service
Door dit professioneel bedrijf ons dak late renoveren. Zeer correct bedrijf wat zijn afspraken netjes en volgens afspraken nakomt. Hardwerkend, netjes, en correct personeel. Wij nemen ons petje af voor al het werk wat ze bij ons verricht hebben, en dit in 2 dagen tijd met hoge temperaturen. Alles laten ze schoon en netjes achter. Toppers. Wij raden dit bedrijf zeker iedereen aan.
dit is een geschikt bedrijf en zeer goed personeel werkende
Dak laten vervangen. Echter afwerken is meerwerk wat voor 2 man 1 dag net zoveel kost als voor 4 man 2 dagen het dak vervangen. Daarbij klopt de rekening niet en wordt dit verdedigd met leugens. Geen reactie meer op email. Ik hoop dat ze blij zijn met deze paar extra euro's, want ik heb nog 2 schuren van >1000m2 waarvan ze nu het dak niet meer hoeven te vervangen. Ook ondertussen andere geïnteresseerde aanbevolen een ander bedrijf te zoeken.
Wat een toppers! Na storm dezelfde dag nog geweest, hulde!
Wij hebben ons dak laten renoveren door Weerts vd zanden. Ze hebben ons dak volledig geïsoleerd voorzien van nieuwe dakpannen en een nieuwe dakgoot alles is precies volgens afspraak gegaan. De mannen denken met je mee en zetten graag uitzichzelf een stapje extra voor een tevreden klant. Wij zijn super blij met het eindresultaat en zullen iedereen die iets aan zijn dak wil laten doen Weerts vd zanden aanbevelen. Mannen bedankt.
Heel behulpzaam en perfect werk
Prima werk en prima service. Duidelijke communicatie.
Snel, betrouwbaar, prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid