facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weerknapper

Weerknapper

Info

Op maat gemaakte (klein)meubelen en unieke interieurproducten.
Tevens beschikbaar voor diverse klussen in en om het huis en/of uw bedrijf.

Geschiedenis

Als ontwerper maak ik (klein)meubelen en unieke interieurproducten, producten afgestemd op uw wensen. Oude meubels kunnen naar wens een complete make-over krijgen.

Passen de standaard oplossingen niet in uw huis of is dit niet wat u zoekt, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend advies.

Tevens ben ik beschikbaar voor verschillende werkzaamheden (schilderen, klussen, verhuizen).



"In slechts 3 stappen naar de oplevering van uw droominterieur. Door een nauwkeurige werkwijze combineren wij uw wensen en onze expertise tot een doordacht plan. Van begin tot eind staan wij naast u en helpen wij u met het maken van belangrijke keuzes. U komt niet voor verrassingen te staan en heeft zelf minder zorgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan."
Adres: Onyx, 1703CH Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-38133993
Stad: Bergen
Route: Onyx
Postcode: 1703CH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VanFormaat Print en Sign Voordeel VanFormaat Print en Sign Voordeel 980 meter Van concept tot en met de realisatie; winkel interieur, shop in shop, winkel displays...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid